background img

The New Stuff

Yarışmacı Herkesi Şok Etti!


Dün akşam saatlerinde Star Tv ekranlarında yeni bölümüyle ekrana gelen O Ses Türkiye adlı müzik yarışmasında, bir yarışmacı izleyenleri, jürileri şok etti.

Verdiği cevaplarla ve kullandığı üslub ile Acun'la atışan yarışmacı, en sonunda Hadise'nin de gizliden gizliye verdiği onaylama ile yarışmadan diskalifiye edildi.

Yarışmaya teyzesi, dayısı ve kuzeni ile gelen yarışmacı, bu olaydan sonra daha çok sinirlenip kulise geçince ''Var mı böyle bir şey yaa.'' diyerek isyan etti. Teyzesi ve kuzeni bu olaya sessiz kaldı fakat eniştesi de Acun gibi ''Kullandığın üslup gerçekten yanlıştı.'' dedi.

İşte o görüntüler: http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/o-ses-turkiyede-gergin-anlar/999

Aynı yarışmacı bu saygısızlıkları ilk defa O Ses Türkiye'de değil daha öncelerde de Popstar Alaturka yarışmasında da Bülent Ersoy Ve Armağan Çağlayan'a da yapmış.



3 yorum: Leave Your Comments

  1. yazık, o da ünlü olma derdinde.. :)

    YanıtlaSil
  2. Artık insanlar o kadar ahlaksızlaştı ki bu tür şeyler çok daha artmaya başladı bu da yeni nesillerin yavaş yavaş bozulmaya başladığının göstergesi diye düşünüyorum

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.