background img

The New Stuff

Mahsun Kırmızıgül'den Sürpriz Aşk!

Ünlü şarkıcı ve aynı zamanda yönetmen olan Mahsun Kırmızıgül, hem hikayesini yazdığı hem de yönettiği 'Benim İçin Üzülme' adlı yeni dizisinin baş rollerinden birini de Öykü Çelik'e vermişti.

Dizideki ''Bahar'' karakterini oynayan Öykü Çelik ile Mahsun Kırmızıoğlu arasında aşk olduğu konuşuluyor. Kırmızıoğlu ve Çelik geçtiğimiz hafta pazar günü Gayrettepe'deki Astoria Alışveriş Merkezi'nin sinemasında görülmüşler ve ikili ''Bulut Arası'' adlı filmi izledikten sonra sinemadan ayrı ayrı çıkmışlar.

Bundan 10 gün önce de Emirgan'da baş başa yemek yedikleri görülmüş.

Öykü Çelik arkadaşlarına, Mahsun Kırmızıgül'den hoşlandığını söylemiş fakat Mahsun Kırmızıgül bu konu hakkında hiçbir şey söylemiyor.

Mahsun Kırmızıgül, Mine Cangal'dan sonra ciddi bir ilişki içerisine girmedi ve Öykü Çelik ise Ömer Seval ile flört etmişti. Bakalım bu ikili arasındaki ''sürpriz aşk'' dedikoduları gerçekleşecek mi?

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.