background img

The New Stuff

Facebook'dan Yeni Uygulama

Facebook, gün geçtikçe yeniliklerini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle de ''zaman tüneli'' uygulamasından sonra yaptığı yenilikler, daha da sinir bozucu olmaya başladı. Şimdi ise Facebook bir yenilik ile daha karşımıza çıkıyor. O da 'çift kişilik' facebook hesabı uygulaması. Yani artık sevgililer, nişanlılar, evliler tek bir hesabı beraber kullanabilecekler.

Bu haber de çiftler için iyi bir durum gibi görünüyor. Artık ilişki durumu yerine, kendilerine ait çift kişilik profillere geçiş yapabilecekler. Ortak noktaları olan her şeyi listeleyebilecek ve her şeyi ortak olarak kullanabilecekler. Uyguluma yine zaman tüneli uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Yani isteyen çiftler beraber çektirmiş oldukları fotoğrafları kapak, profil fotoğrafı vs yapabilecekler.

Bu uyguluma şu anda hizmete geçmiş durumda. Üstelik sadece sevgililere özel bir uygulama değil, yakın arkadaşlıklar da bu uygulamayı kullanabilecekler. Yapmaları gereken tek şey arkadaşlarının profiline gelip, ayarlar menüsünden Arkadaşlığı Göster butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.