background img

The New Stuff

Ayna'lardan Biri Gitti

Ayna grubunun eski üyesi olan Cemil Özeren, bir yıldır karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. 20 gündür Esenler Hayat Hastanesi'nde tedavi altında olan Cemil Özeren dün de Bahçelievler Medical Park hastanesine kaldırıldı. Özseren, yoğum bakım servisinde saat: 11.45'te hayata gözlerini yumdu. Mekanı cennet olsun.

Hayatı: Cemil Özeren 1966 yılında doğdu. Türk müzisyen ve Ayna müzik grubunun eski üyesi olan Cemil Özeren 1994 yılında üniversiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna'yı kurmuşlardı. Üniversite eğitimini İzmir'de tamamladıktan sonra İstanbul'a albüm yapmaya geldi. Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil özeren yollarını ayırmıştır. Daha sonra Destan grubuna katılan Cemil Özeren, bu sene başında çıkarttığı Cemi Cümle isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı. 2002 yılından gruptan ayrılan Cemil özeren, katıldığı Bak Kim Dans Ediyor yarışmasında da başarılı bir performans sergilemişti. Cemil Özeren, 20 Kasım 2012 tarihinde karaciğer sirozu nedeniyle hayata gözlerini yumdu. ( vikipedi )





0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.