background img

The New Stuff

Güle Güle - A. S King


Tek kelimeyle harika bir kitap diyebilirim. Kitabı elinize aldığınız andan itibaren sanki kitabın içinde, adı geçmeyen gizli bir karaktermiş gibi siz de olayları birebir içinizde yaşıyorsunuz. ''Bu kitabı bir solukta okuyacaksınız!'' sözünün tam anlamıyla uyduğu kitaplardan biri. Kitabı okudukça okuyasınız geliyor. Hem komik hem etkileyici hem dramatik hem merakta bırakan hem de sırlarla dolup taşan bir kitap. Bu kitabı kesinlikle alıp okumalısınız. Eminim ki pişman olmayacaksınız. Çünkü A. S King mükemmel bir iş çıkarmış.

Kitap, baş karakter olan Vera Dietz'in bakış açısından yazılmıştır. Kitapta yer yer Vera'nın babası Ken Dietz'in, en yakın arkadaşı Charlie'nin ve Pagoda (bir semt)'nın ellerinden yazılmış bölümler bulunmaktadır.

ÖZET:

ÖLÜ BİRİNDEN NEFRET EDEBİLİR MİSİNİZ?
ONU BİR ZAMANLAR SEVDİYSENİZ BİLE?
EN İYİ ARKADAŞINIZ BİLE OLSA?
SIRF ÖLDÜĞÜ İÇİN ONDAN NEFRET ETMEK DOĞRU MU?

Vera bütün hayatını en iyi arkadaşına gizlice aşık bir şekilde geçirmiştir. Ve yıllar boyunca onun pek çok sırrını saklamıştır. Ona ihanet edip her şeyi berbat etse de.

Charli öldüğünde herkesten, okuldaki gençlerden, Charlie'nin ailesinden ve hatta polisten bile daha fazla şey biliyordur Vera. Ama onun adını temize çıkarmak için eteğindekileri dökecek midir?

Heyecanlı ve sürükleyici, Güle Güle kesinlikle unutulmaz bir roman. Dahice, komik ve her anı sürprizlerle dolu.

ARKA KAPAK:
                                                                Yapılacaklar Listesi

Vera: Charlie'nin adını temize çıkar, ölümünün üstesinden gel & babana annenle ilgili konularda yardım et.
Charlie: Bir ölü olarak bildiklerini anlata kadar Vera'yla uğraş, sonra huzur içinde yat.
Ken Dietz: Lise çağını kazası belasız atlatması için Vera'ya yardımcı ol & hayatına devam et.
Pagoda: Bir yüzyıl daha olduğun yerde durup insanların salaklıklarına tanık ol.

''Gerçekten dudak uçuklatan bir kitap. Bayıldım!'' ( Terry Trueman )
''Zekice. Komik ve kesinlikle özel.'' ( Ellen Hopkins )

''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''
  

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.