background img

The New Stuff

Adele - Skyfall ve Film Hakkında


Gün geçtikçe gişe rekoru kırmaya devam eden Skyfall filminin şarkısını da Adele seslendirdi. Adele müthiş yorumunu da fazlasıyla kattığı bu şarkı da şu an dinlenme rekorları kırıyor. Şarkı oldukça güzel. Filmi henüz izlemediğim için film hakkında bir yorumum olmayacak. Fakat en kısa zamanda izlemeyi düşündüğüm bir film.

Adele - Skyfall:


Film hakkında: Skyfall MGM, Columbia Pictures ve Sony Pictures Entertainment'in Eon Productions tarafından üretilen, James Bond serisinin önümüzdeki yirmi üçüncü filmidir. Sam Mendes'in yönettiği bu filmde Daniel Craig James Bond karakteri olarak üçüncü performansını sergiliyor. Filmde James Bond'un M'e karşı sadakati sınanacaktır. Sebebi ise, M geçmişiyle yüzleşmeye başlar. MI6 saldırıya uğramaktadır, böyle olunca da MI6 ne olursa olsun James Bond'un tehdidi bulup onu yok etmesi gerekecektir. 

Bu filmin bir bölümü İstanbul ve Adana da çekilmiştir. Bu Türkiye'de From Russia With Love ve The World Is Not Enough filmlerinden sonra çekilen üçüncü James Bond filmidir. Film 3D olmayacaktır fakat Imax seçeneği mevcuttur. Filmin galası 25 Ekim 2012'de gerçekleşti ve film 2 Kasım 2012'de vizyona girdi. ( vikipedi'den alıntıdır. )

''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.