background img

The New Stuff

Glee Dizimag'dan Kaldırıldı!


Amerika yapımı bir dizi olan Glee; müzikal, komedi ve aynı zamanda dramı da elen bir dizi. Her bölümünde ayrı bir hareketlilik var ve benim, fazlasıyla hoşuma giden bir dizi.

Glee'yi ilk bölümünden itibaren Dizimag sitesinden izlemeye ve takip etmeye başladım. Görüntü kalitesi ve alt yazı güvenilirliği ile çok başarılı bir site. Bütün izlediğim yabancı dizileri bu sitede izlerim. Fakat bugün tamamen farklı bir durumla karşı karşıya kaldım. Glee'yi izlemek için Dizimag'a girdiğimde, dizinin tüm bölümlerinin siteden kaldırıldığı haberi ile şaşkına döndüm.

Siteyi biraz alt üst edip bakınınca diziyi, sitenin kendi isteğiyle kaldırılmadığı belirtilmiş. Dizi siteden kaldırılmıştır fakat, dizi hakkındaki genel bilgiler olduğu gibi kalmaktadır.

Sitede, dizinin kaldırılması üzerine yapılan açıklama aynen şöyle: Dizinin yapımcı şirketi bize ulaşarak, kendilerine ait bu dizinin siteden kaldırılmasını, aksi halde hukuki adımlar atacağını iletmektedirler. Bu gibi durumlarda ya diziyi kaldırmak zorundayız ya da kaldırmayıp sitenin kapatılmasına seyirci kalmak zorunda kalacağız. Bu diziyi canımız istediği için değil, elimizde olmayan sebeplerle size ulaştıramıyoruz. Bu durum için özürlerimizi sunarız.

Dizimag dışında daha bir çok sitede daha Glee adlı dizi gösterimden kalkmıştır. Fakat hala 2 - 3 sitede yayınlanmaya devam etmektedir.


''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

16 yorum: Leave Your Comments

  1. ŞEREFSİZ FOX!!!!!!!!!! ŞİMDİ GLEE'Yİ NERDEN İZLİYCEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Endişelenmeyin, bu siteden izlemeye devam edebilirsiniz. :) http://www.yabancidiziizle.gen.tr

      Sil
    2. Allah razı olsun vallahi bulamamıştım bunu görünce sevinçten ağladım :D

      Sil
    3. o site kaldırılmış arkadaşlar diziwu dan izleyebilirsiniz

      Sil
  2. oha yalnız dizimag e o kadar sinirliyim ki dahada izlemem oradan heralde bisey resmen taptıgım sitenin yaptıgı harekete bak cok cok cokm ayıplıyorum zaten onlarada msj attım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benim de tek dizi izlediğim ve sevdiğim bir siteydi ama artık asla.

      Sil
    2. iyide Fox bizzat aramış kaldırın diye.Adamlar napsın.trip atmaya gerek yok

      Sil
  3. çok teşekkür ederim ama video açılmıyo

    YanıtlaSil
  4. diğer diziler açılıyo ama glee açılmıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiğim sitede Glee'yi rahatlıkla izleyebiliyorum ama Dizimag'da Glee dışında diğer diziler yayınlanmaya devam etmektedir.

      Sil
    2. verdiğin site kapanmış galiba

      Sil
    3. Ben oradan rahatlıkla izleyebiliyorum halbuki. Ben yine araştırır, tüm açılan sitelere sizleri yönlediririm.

      Sil
    4. hiçbir sitede yok glee

      Sil
    5. Yazmış olduğum bu yazımda izleyebileceğiniz siteleri verdim: http://hasanokcuu.blogspot.com/2012/11/gleeyi-izleyebileceginiz-siteler.html Ben hala sorunsuz izleyebiliyorum.

      Sil
  5. 1.sezon izlemek istiyorum.yeni başlayacağım fakat http://www.yabancidiziizle.gen.tr açmıyor nerden izleyebilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu an için bu siteden izlemekteyim. Gayet rahat bir site. Siz de seveceksinizdir. ''http://www.dizisrt.com/''

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.