background img

The New Stuff

Glee'yi İzleyebileceğiniz Siteler

Dizimag'in Glee'nin bütün bölümlerini sayfasından kaldırmasıyla herkes şaşkına dönmüştü ve sadece Dizimag değil bir çok internet sitesi de kaldırmıştı Glee'yi. Çok az sayıda internet sitesi yayınlamaya devam ediyordu. Bir tanesini bir önceki yazımda da vermiştim fakat oradan da izleyemeyen okuyucularım olduğu için ufak bir araştırmayla iki site daha buldum.

Glee'yi izleyebileceğiniz sitelerden ilki: www.dizibudur.com bir diğeri de www.yabancidizihd.com 

Bu konu hakkında yazmış olduğum ilk yazımda verdiğim link de: www.yabancidiziizle.gen.tr

Bu sitelerde rahatlıkla izleyebileceğinizi düşünüyorum fakat hala açılmıyorsa internet ayarlarınızda herhangi bir sorun olabileceğini düşünüyorum çünkü ben bu üç sitede gayet rahatlıkla açıp izleyebiliyorum.

İyi seyirler...  

''Glee Dizimag'dan Kaldırıldı!'' adlı yazım: http://hasanokcuu.blogspot.com/2012/11/glee-dizimag.html


20 yorum: Leave Your Comments

  1. Ayrıca Dizimag mahkeme kararıyla kapatıldı. Ben de orada Gilmore Girls dizisini izliyordum ve başka sitelerde de ya bütün bölümleri yok, ya da izlenmiyor. Sizin verdiğiniz siteler de mahkeme kararıyla kapatılmış. Sorun benim bilgisayarımda mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir çok sitede mahkeme kararı ile kapatıldı. Benim buradan verdiğim sitelerde sorunsuz izleyebiliyorum ben. Sizin internet ayarlarınızı düzenlemeniz gerekmektedir. Bu linkten ayarlarınızı kontrol edebilir, düzenleyebilirsiniz: http://www.havlayankirpi.com/2011/07/guncel-dns-ayarlar-2011-dns-degistirme.html

      Sil
  2. admin seni çok seviyoruum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumunuzla sizi mutlu edebildiğime o kadar sevindim ki. :) İyi seyirler dilerim...

      Sil
    2. hiçbir siteden izleyemiyorum.Ya açılmıyor ya da kaldırılmış oluyor.İzleyemezsem ACDC-TNT'yi 1.000 defa dinlemiş olucam.Sİte yok mu? :D

      Sil
  3. hiçbiri açılmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu durumda sizden internet dns veya başka ayarlarınızı kontrol ettirmenizi isteyeceğim. Çünkü ben sorunsuz izleyebiliyorum ve aynı şekilde hiçbir sorun olmadan izleyen okuyucularım var.

      Sil
  4. hepsi kalkmış durumda.. nasıl izleyeceğiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu an bu siteden kolaylıkla izleyebiliyorum: http://www.dizisrt.com/

      Sil
  5. www.dizisrt.com dan da kalktı :( başka izleyebileceğimiz bir yer var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki şu an başka bir site bilmiyorum. Fakat bulursam yeni bir yazı ile sizlerle paylaşırım.

      Sil
    2. Movielegance da izleyebilirsin

      Sil
  6. 1.sezondan itibaren izlemek istiyorum fakat www.yabancidizihd.com da alt yazı çok kötü www.dizibudur.com da açılmıyor acaba önerebileceğiniz başka bir site var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası ben de çok uzun zamandır izlemiyorum ve ben yabancidizihd'den de açamıyorum artık. O yüzden şu an için bir site bilmemekteyim ama bulursam en kısa zamanda paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim.

      Sil
  7. şuan glee 3.sezonun başında kaldım hiç bi sitede açılmıyo bildiğiniz site var mı varsa lütfen söyleyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki ben de 3. sezonun ortasında kaldım ve hiçbir site bulamadım izleyecek. Fakat araştırıyorum ve en kısa zamanda bulabilirsem, yeni bir yazı ile bunu sizlere duyuracağım.

      Sil
  8. hasan lütfen bize bir site bull lütfennn :)))))))

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar yeni bir site buldum. Bu yazımdan siteye ulaşabilirsiniz: http://www.hasanokcuu.blogspot.com/2013/07/gleeyi-izleyebileceginiz-siteler-2.html

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.