background img

The New Stuff

Terk Edilen Gözyaşı

Düşünüyorum... her zaman yaptığım gibi ve her seferinde düşündüğüm şeyi. Her seferinde de bir anlam veremiyorum. Bir insan asla nefret ettiği bir dünya içerisinde yaşamak istemez. Hiç kimse bunu tercih etmez. Peki bunu neden başkaları düşünemiyor?

İstiyorum... her zaman istediğim ve hiçbir zaman da istemekten vazgeçmeyeceğim şeyi: Hayallerimi. Herkesin kurduğu bir dünya vardır. Benim dünyam, benim gibi farklı. Sadece isteyenlerin yaşayabileceği, nefretin olmayacağı bir dünya burası.

Uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum. Nefes almak gittikçe zorlaşıyor. Nefes aldıkça terk edilecek, bir kenara atılacakmış gibi hissediyorum. Hayır, gerçekten bu kadarı yeter!

Ağlıyorum... her seferinde karşılaştığım bu duygu, bu his beni her defasında ağlatıyor. Ve hayatımın sonuna kadar da gözlerimin içinde akmaya hazır bir gözyaşı gibi saklanacak. Buna rağmen, yine de alışamıyorum.

Susun ve ağlamamı izleyin, sadece... sadece beni sevin istiyorum.

1 yorum: Leave Your Comments

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.