background img

The New Stuff

Yılın En Yardımseveri: Taylor Swift


Taylor Swift'i son zamanlarda, One Direction grubundan Harry ile görmekteyiz. Aniden birliktelikleriyle gündeme gelen bu ikili, bu sıralar oldukça konuşuluyor. Aynı zamanda bu sıralar Taylor Swift'in şarkılarını dinleyip duruyorum. ''Begin Again ve We Are Never Ever Getting Back Together'' şarkıları favorim.

Taylor, geçtiğimiz günlerde 4 milyon $'lık bir bağış yapmıştı ve bunun için ödüllendirilmişti. Bu bağış ile Taylor, ''dosomething.com'' tarafından yılın en yardımsever ünlüsü seçildi.

Rihanna da, kasırgadan etkilenenler için yapmış olduğu 100.000 $ bağış ile gündemdeydi. Ayrıca, kendi memleketi Barbados'a da hastane yapmak için 1.75 milyon $ değerinde bir bağışta bulundu. Fakat bunlara rağmen Rihanna ilk 20 içerisinde bile yer alamadı.

Liste sırasında ikincilik Miley Cyrus'un. Miley, barınaklardan sokak köpekleri için yardımda bulundu. Ayrıca TOM'un Ayakkabısız Bir Gün adlı yardım kampanyasını da destekledi, böylece ikinci sırada yerini aldı.

Sıralamanın devamı: Üçüncülük Channing Tatum'da olmak üzere sırasıyla; Lady Gaga, Justin Bieber, Robin Roberts ve Pink var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.