background img

The New Stuff

Bugün Ne Giysem / Gala Gecesi


Dün ikincisini izlediğimiz BNG Galasının, geçen seneki finali de oldukça güzel ve eğlenceli olmuştu.

Çağla Şikel'in eşsiz sunumu ile başlayan ve Bengü'nün şarkılarıyla neşelenen gala gecesi, yarışmacıların tek tek kendi kostümlerini podyumda sunmasıyla devam etti. Aynı zamanda Erol Albayrak, Ivana Sert ve Hakan Akkaya'nın da defilelerini izledik. Bu sezon ki Gala da bir harikaydı.


Güzelliklerin, eğlenceliklerin yanı sıra Gala'da oldukça kötü sahneler de oldu. Bir çok kişi ya takıldı ya da düştü. Kazalara uğrayanlar arasında, Serpil adında bir yarışmacı oldukça kötü bir düşüş yaşadı. Aynı zamanda geçen senenin birincisi Yasemin Meler ise, ödülü takdim etmek için yürürken ayağı takıldı ve düşmekten kurtuldu fakat tacının düşmesini engelleyemedi.


Gecede üzüldüğüm tek nokta ise Nur Yerlitaş'ın bulunmaması oldu. Nur Yerlitaş'ı çok severim ve geçen sene olduğu gibi o koltukta onu otururken görmek istedim ama olmadı.


GALA / YARIŞMACI DEĞERLENDİRMESİ

Yarışmacılar arasında çok beğendiğim isimler olmadı doğrusu. Geçen sene çıkan yarışmacılar daha bir farklıydı sanki. Beğendiğim bir kaç isim oldu. Bunlar; kırmızı, tek kol kısmı siyah dantel bir elbise giyen Çağla, yukarıda videosunu paylaşmış olduğum Serpil de, kazaya rağmen harika yürüdü ve giydiği elbise adeta kendisi için dikilmişti. Sadece düz inen tül olmasaydı daha iyi olurdu. 
Devam edecek olursak, bence gecenin en cesur ismi Merve adında bir yarışmacı oldu. Beyaz elbisesi ve oldukça cesur göğüs dekoltesiyle harikaydı. Elbisenin alt kısmı tülden oluşuyor ve o tüllerin arasından ayakkabısındaki siyah detayı hiç rahatsız edici durmuyordu. Aynı zamanda tamamen marjinal bir elbiseyle podyumda gördüğümüz Özlem, yeşil parıltılı elbisesi ile gözlerden kaçmadı. Parıltılı şeyleri hiç sevmem fakat bu gerçekten göze hoş gelen bir elbiseydi. Tek hoşuma gitmeyen şey çantası oldu. Eline hiçbir şey almasaydı da olurmuş.


Gelelim yarışmanın en büyük yarışmacısına. 81 yaşında olan Rana Teyze, podyumda yürüdüğü sırada herkes ayakta alkışladı. Cesaret deseniz hat safhada zaten. Sonuç olarak da birinci oldu ve büyük ödülün sahibi yanı sıra Türkiye'nin 2012 yılındaki en şık kadını seçildi.

Bana sorarsanız, Rana Teyze'yi görür görmez birinci olacağını tahmin ettim. Gerçekten en şık mı? Hayır, değil. Hak ettiğini düşündüğüm isimleri yukarıda da belirttim. Halk oylaması ile sonuçlanan bir gala gecesi olduğu için Rana Teyze'nin kazanacağı direkt olarak belli oluyordu zaten. Yine de yürekten tebrik ediyorum. 


0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.