background img

The New Stuff

Mustafa Ceceli'den Bir 'Es'inti Daha


Limon Çiçekleri ve Hastalıkta Sağlıkta isimli parçaları ile tanıdığımız Mustafa Ceceli'nin, son çıkardığı video klip 'Es' adlı albümünden olan ''Sevgilim'' şarkısına oldu.

Mustafa Ceceli, ciddi anlamda başarılı işler sunuyor önümüze. 2008 yılından günümüze bir çok ödüle layık görülmüş olan Ceceli, yeni çalışması ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilim isimli parçası da oldukça güzel. Benim şimdiye kadar en çok beğendiğim şarkısı oldu. Klibinin aşk dolu, duygusal bir şeyler olmasını beklerdim açıkçası. Son dönemlerde film kokulu video klipler yapıldı bildiğimiz gibi. Ziynet Sali, Özgün gibi isimler bunu oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu şarkıya da film tadında bir şeyler çekilseydi daha ilgi çekici olabilirdi. Onun dışında şarkı dört dörtlük.

Söz ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan bu şarkı bence uzun bir süre listelerin birinci sırasında yer alacak. İyi dinlemeler...



1 yorum: Leave Your Comments

  1. Söylediğiniz gibi klip duygusal olsaydı çok daha güzel olurdu bence. Ben bir şarkının klibini izlerken şarkıyı yaşamak isterim. Onun dışında her şey mükemmel :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.