background img

The New Stuff

Konuşan Kalem'in Yeni Hali

Merhaba bir tanecik takipçilerim. Bu yazımı, sizlere blogumun tasarım olarak değiştiğini belirtmek amaçlı yazmak istedim. Farkındaysanız arka planda özgürce uçuşan kuşlar yer alıyor. Umarım ben de yeni yıl ve sonrasında sizlere olabildiğince özgür ve cesur yazılar ile karşınızda olacağım. Bu lafımdan yeni yıl ve sonrasına kadar yazı yazmayacağımı düşünmeyin sakın. Durmak yok, yazmaya devam.

Aslında öncelik olarak yeni yıla özgü bir tasarım yapmayı düşündüm, yeni yıl sonrasında da bu tasarım ile karşınıza çıkmayı planlamıştım. Fakat direk bunu yapmak içimin daha rahat olmasını sağladı.

Bu tasarımda açık mavi, beyaz ve siyah tonların bulunmasını istedim. Yeni tasarımda blogun; daha sade, görünüş açısından daha zarif olmasını istedim. Aslında ilk başta tamamen el yazısı tarzında bir yazı tipi tercih etmeyi düşündüm fakat pek hoş durmadı. En güzeli, en iyisi bu şekilde oldu dedim ve şu an gördüğünüz her şey içime fazlasıyla sindi diyebilirim.

Umarım sizler de Konuşan Kalem'in yeni tasarımını beğenmişsinizdir.


2 yorum: Leave Your Comments

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.