background img

The New Stuff

Bugün Ne 'Gey'sem!

Önder Açıkbaş, bir komedyen ve bunu bir çoğumuz biliyoruzdur. Onu bir çok dizide şimdiye kadar gördük ve ben en son Okan Bayülgen'in programında ve ardından Harem dizisindeki rolü ile gördüm. Aslına bakarsanız bana yaptığı hareketler çok itici gelmiyordu. Çoğu komedyen, iğrençlikleriyle milletimizi güldürüyor ve gündeme oturuyor. ''Ahaha bak ne komik.'' dedirtiyor -ki bence asla değil- Bu benim hiç hoşuma gitmiyordu. Doğal olan şeye gülerim ben, abartılarak yapılan esprilere değil.

Önder Açıkbaş benim için sıradan bir komedyen değildi aslında. Hani Okan Bayülgen'in programındaki ufak tefek esprileri yüzümü güldürüyordu ki bir de dün internette ne göreyim? Önder Açıkbaş ve Esra-Ceyda kardeşler Bugün Ne Giysem'i taklit etmişler. Adını da Bugün Ne Geysem olarak değiştirmişler. Bir izleyim bakayım dedim, üçüncü dakikadan sonra kapattım. Önder Açıkbaş'ın Hakan Akkaya tiplemesi gerçekten bana 'yuh' dedirtti. Önder'in bu üslubunu, bu tarzını tamamen itici buldum. Özellikle o zenci esprileri ve 'gey' kelimesinin sık sık kullanılması hem Akkaya'ya bir hakaret hem de bu şekilde komik olmaya çalışması oldukça iğrenç. Esra-Ceyda kardeşleri de oraya laf olsun torba dolsun, izleyici gelsin diye koyduğu çok açık. Söyleyecek çok söz yok, buyurun sizler de izleyin videoyu ve geri kalan yorumu sizlere bırakıyorum.


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Yanıtlar
    1. Kaldırılması keşke kökten çözüm olarak sayılabilse. Bence en başta böyle bir projenin ortaya atılması, gerçekleştirilmesi ve sürekli olarak tekrarlanarak yayınlanması bir hataydı. Keşke videoyu değilde Önder Açıkbaş'ı ortadan kaldırsalardı. Daha hayırlı olabilirdi.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.