background img

The New Stuff

Twitter'a 2 Yeni Buton

Twitter, şimdi de yeni gelecek olan iki buton hakkında konuşuluyor. Çoğu kullanıcının bundan haberi bile yok fakat Twitter, bu iki buton üzerine çalışıyor.

''Peki bu iki buton ne butonuyormuş?'' diyenler vardır mutlaka. Hemen açıklamaya geçeyim. Atılan tweetleri ''Yanıtla, Retweetle ve Favorilere ekle'' butonlarıyla değerlendiriyoruz. Twitter, ''favorilere ekle'' butonunu kaldırıp yerine ''Beğen ve Yıldız'' olmak üzere iki ek buton oluşturma düşüncesinde. İsteyen kullanıcılar atılan herhangi bir tweeti beğenebilecek veya ''yıldız'' butonu ile favorilere ekleme işlemini gerçekleştirmeye devam edebilecek. 

Bu butonlar için herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu planın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda da bir kesinlik yok. Bekleyip göreyeceğiz.


''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

2 yorum: Leave Your Comments

  1. eğer olursa daha iyi olur bence, kullanım kolaylığı artar; ama bu esneklik sanki face'i de çağrıştırabilir gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyin ilki güzeldir derler ya, Twitter'da, Facebook'da ilk halleriyle güzellerdi bence. Keşke aynı şekilde kalsa çünkü Twitter'da bir Facebook havası olacak bana göre iyi bir adım olmayacak Twitter için.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.