background img

The New Stuff

Justin Bieber - Beauty And A Beat & Nicky Minaj


Justin Bieber'ı hepimiz tam anlamıyla ''Baby'' şarkısı ile tanıdık. Küçük yaşta dünyaca tanınan ve sevilen bir şarkıcı oldu. Sevildiği kadar tepki topladığı zamanlar da çok olmuştu ve günümüzde de aynı tepkiler zaman zaman devam etmektedir

Çıkardığı her şarkısı dillere çoğu zaman pelesenk olan Justin Bieber'ın son günlerde Nicki Minaj ile yaptığı şarkısı Beauty And A Beat ise günlerdir dilden dile dolaşıyor. Youtube'da ilk yüklendiği andan itibaren oldukça fazla ilgi gören şarkı, çabucak listelerin başlarına doğru yükseldi ve herkesin favori şarkısı olmaya başladı.

Justin Bieber, ''Boyfriend'' ve ''As Long As You Love Me'' şarkıları ile, anticileri tarafından söylenilen ''ergen'' sıfatından tamamiyle sıyrıldı diye düşünüyorum. İkisi de birbirinden güzel iki şarkı ve klipleriyle de gündeme fazlasıyla geldiler. Henüz yeni olan bu iki şarkısından sonra şimdi de Nicki Minaj ile birlikte seslendirdikleri ''B.A.A.B.'' şarkısı gündemde. Şarkı, Youtube'da 38,186,060 kişi tarafından izlenmiş ve dinlenmiştir.

İşte o şarkı ve klip:


''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.