background img

The New Stuff

Hesaplaşma - Jan Coffey


Yeni bitirmiş olduğum bu kitabı da siz okuyucularımla paylaşmak istedim. Çünkü gerçekten akıcı ve oldukça güzel bir kitap.

Zengin ve varlıklı bir ailenin çocuğu Nathan'ın İstanbul'a yaptığı yolculuktan sonra başına gelenleri, Alanna adında bir kadının aşkı için yaptıklarını, David'in, böbrek hastası olan kızı için ölümüne savaştığını konu alan bu kitap, kısa kısa yazılmış bölümleriyle ve olaylar arası geçişlerindeki akıcılıkla sizi sıkmayan bir kitap.

Her bölüm sonunda sizlere verdiği şaşkınlık duygusunu kitabın son bölümünde de size fazlasıyla vermeyi başaran Jan Coffey, gerçekten bu kitapla oldukça başarılı bir iş çıkarmış. Bu kitabı okumanız taraftarıyım.

ARKA KAPAK 

İstanbul'a giden ve kendisinden bir haber alınamayan Nathan'ın ölüm haberini aldığında, edindiği servet hiçbir işine yaramamıştı Steven Galvin'in.

Steven Galvin, hayatta sahip olduğu tek oğlunu ölümüne, kaçırıldığı zaman hiçbir şey yapmayan, kayıtsız kalan dostu Senatör Paul Hersey'i sorumlu tutuyordu.

Steven, Hersey'in ya kızı Amber'i öldürterek intikamını alacaktı; ya da bir başka plan yapacaktı. Ama o Hersey kadar acımasız olamazdı... Amber ellerinde büyümüştü.

Ve bir ekip kurdu... Bir roket bilimci, bir bilgisayar dehası ve finansal uzman...

Ve artık HESAPLAŞMA zamanıydı...

''Hızlı, akıcı ve içine çeken bir hikaye!'' ( Publishers Weekly )

''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.