background img

The New Stuff

Bumerang Ödülleri 2012

Ülkemizin, özgün blog yazarlarına büyük bir şans tanıyan paylaşım platformu olan Bumerang, bu sene ikincisini düzenleyeceği Bumerang Ödülleri ile siteleri daha başarılı kılmak adına, bir yarışma düzenliyor. Bumerang, bu sene blogları 7 kategoride topluyor.


Kategoriler

En Tarz Blog
Sitede kullanılan görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, tema tasarımıyla ve uyumlu renk kullanımlarıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan, özgün, yaratıcı tasarıma sahip, site menüsünde anlaşılır ve kolay kullanım sağlayan siteleri kapsar.
En Çalışkan Blog
Hedef kitlesine uygun içerik zenginliği ve geniş arşivi ile dikkat çeken, blog içeriklerini düzenli aralıklarla güncelleyen, okuyucularına benzersiz araştırmalar sunan, yazılarını video ve görsellerle zenginleştiren, özgün ve farklı anlatıma sahip bilgileri içeren siteleri kapsar.
En Sosyal Blog
Okuyucularına kendi alanında özgün içerikler sunan, sosyal medyayı yakından takip ederek aktif kullanan, tüm platformlarda okuyucularıyla etkileşim halinde olan, okuyucu yorumlarına önem veren, sitesini faydalı widgetlarla zenginleştiren siteler bu kategoride değerlendirilecektir.
En Bilge Forum
Belirli bir konu üzerine yoğunlaşmış, belirlenen konu üzerinde güncel paylaşımları bulunan, oturmuş bir içerik paylaşımcı kitlesine sahip, konu ile ilgili farklı bilgi ve paylaşımları içeren, içeriklerini doğru kategorilendiren, tasarım olarak kullanışlı forumları içerir.
En İyi Yerel Site
Güncel il ve ilçe haberlerinin bulunduğu, ekonomi, etkinlik, kültür & sanat ve siyasi içeriklere yer verip tasarım açısından da özenli olan siteler bu kategoriden başvurabilirler.
En Uyumlu Site
Arama motorlarıyla uyumlu, tüm browserlarda (tarayıcı) sorunsuz çalışan, içeriklerine mobil cihazlardan da kolayca erişilebilen, site yüklenme hızına önem veren forumları içerir.

Ben de blogumu ''En Uyumlu Site'' kategorisi içerisinde olmasını uygun gördüm ve başvurdum. Onayı aldım ve blogum şu an oylama süreci içerisinde 15 Kasım'a kadar oy almaya devam edecektir. Kullanacağınız oylar tamamen ücretsiz ve Hürriyet güvencesi içerisinde gerçekleşecektir.
Ben de siz okuyucularımdan destek bekleyerek, daha iyi yerlere gelme hayallerini kuruyorum. Umarım desteklerinizi benden esirgemezsiniz. Öncelikler sizler ve daha sonra kendim adına, daha iyi yerlere gelmek umuduyla... 

2 yorum: Leave Your Comments

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.