background img

The New Stuff

Gangnam Style Düğünde!


Koreli şarkıcı PSY'nin çıkarmış oldu Gangnam Style adlı şarkı her geçen gün listelerde daha da yükselmeye ve tıklanmaya devam ediyor. İlk çıktığı andan beri olağanüstü bir ilgi gören Gangnam Style'ın bir çok versiyonu çekildi. Her biri birbirinden farklı ve komik olan videolar da en az PSY'nin orjinal klibi kadar izlendi. Benim hoşuma giden ve yüzümü gerçekten güldüren, aynı zaman sevimli bulduğum yerlerdeki o gülümsemeleri de aralara serpiştirdiğim bir video oldu. İşte o video: 



Ciddi anlamda çok hoş düşünülmüş bir düğün olmuş. Bu video çekerlerken ki gülümsemeleri ve mutlulukları evlilik hayatları boyunca da daim olur inşallah. Bu neşeli ve çılgın çifte mutluluklar diliyorum.

PSY'nin orjinal Gangnam Style klibi: 



''Dilerseniz bloguma, sayfanın üst köşesinde bulunan Bumerang Ödülleri Adayı şablonundan oy verebilir ve bana destek olabilirsiniz. Oylarınız tamamen ücretsizdir. Teşekkürler.''

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.