background img

The New Stuff

Kendi - Postmodern


Kendi'yi 2009 yılında çıkardığı Aksi single albümüyle tanıdık. Çıkardığı albümle pek önemli bir kitleye duyuramadı kendini, Kendi. Fakat Show Tv'de başlayan Evcilik Oyunu adlı bir programdan sonra tüm Türkiye tanıdı.

Çılgın, çocuksu ve sevimli kız görüntüsüyle daha çok küçük yaşta olan çocuklara kendini sevdirdi. Salla isimli şarkısı da kişiliğini fazlasıyla ortaya koyuyor Kendi'nin.


Dün, Kendi'nin Salla adlı ilk parçası dilime dolandı ve iki albümünü de dinlemeye karar verdim. İlk albümünü 2009 yılında çıkarmıştı ve 3 şarkılık bir single çalışmasıydı. Salla, Kanki ve Kork Benden isimli şarkılar yer aldı bu albümde. Aynı zamanda bu şarkıların mixleri de yer alıyor albümde. Bu albümde en çok sevilen ve dinlenilen şarkı Salla oldu.


Daha sonra 2011 yılında 2. ve yeni bir tarzla çıktı karşımıza Kendi. Şarkılarındaki tarzda bir değişme yok ama o çocuksu, fıkır fıkır olan Kendi biraz daha olgun bir görüntüye sahip olmuştu. Bu albümünde 6 şarkı ile karşımıza çıktı. Albüme adını verdiği şarkısı Postmodern, Voltaj, Lalale, Büyük Hata, Hollywood ve Kelden Adam şarkıları bulunuyor albümde. Bu albümünde ise en çok sevilen ve dinlenilen şarkısı Voltaj oluyor. Gerçekten benim de hoşuma giden bir şarkı oldu, Voltaj.


Kendi'yi aynı zamanda bu sene Star Tv'de başlayan ve bu Cuma günü de final bölümüyle ekranlara gelecek Benzemez Kimse Sana isimli programda gördük, daha bir iyi tanıdık. Gayet başarılı bir performans sergiledi yine Kendi bu programda. Kendini daha fazla sevdirme ve tanıtma fırsatını da elde etmiş oldu böylece. Yarışma dolayısıyla kendi tarzından bir nevi de olsun kurtulan Kendi, Seyfi Dursunoğlu'nun da dediği gibi son bir kaç haftada 'hanımkız' imajı ile dikkat çekti ve Kendi'nin 'hanımkızlığı' daha da bir sevildi.



0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.