background img

The New Stuff

Bugün Ne Giysem?


Bugün Ne Giysem'in, 2. sezonu 10 Eylül Pazartesi gününden itibaren devam etmeye başladı. Yine aynı kanalında gösterilmeye devam eden Bugün Ne Giysem, hafta içi her gün saat: 14:00'da Show Tv ekranlarında.

Bugün Ne Giysem'in birinci sezonunda jüri koltuğunda Hakan Akkaya, Ivana Sert ve Nur Yerlitaş bulunuyordu. Uğurlu odada ise, odaya ismini veren Uğurkan Erez vardı. Birinci sezonun yarısında rahatsızlıklarından dolayı jüri koltuğundan kalkan Nur Yerlitaş'ın yerine her bölümde farklı ünlüler konuk oldu ve sonrasında Uğurkan Erez oturdu jüri koltuğuna.

İkinci sezonun ilk yarısında ise Uğurlu odada Özge Ulusoy karşımıza çıktı. İkinci sezonun devamında ise Özge Ulusoy ile birlikte Çağla Şikel de jüri koltuğuna oturdu. Bu sezon 4 jüri üyesi karşımızda olacak ve Uğurkan Erez, uğurlu odasında olmaya devam edecek.

Bugün Ne Giysem'i ilk başladığı andan beri izler ve takip ederim. Nur Yerlitaş'a bir hayranlığım ve sevdiğimden dolayı izlemeye başladım fakat sonrasında izlemeye yine devam ettim. Bence Türk televizyonlarında en abartılmadan yapılan moda yarışması. Diğer yayınlananların aksine daha sadece ve oynamadan yapılan bir yarışma programı.


Aynı zamanda Cumartesi ve Pazar günleri Show Tv'de ekrana gelecek olan En Büyük Show adlı programı da Ivana, Hakan ve Çağla sunacak sanırsam. Program hakkında çok şey tahmin edemiyorum ama sihirbazlık ve ilginç showlar olacak. İlk bölümü Cumartesi günü Show Tv'de saat: 20:00'da yayınlacak. Tanıtım videosu da bu:



0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.