background img

The New Stuff

Eskimeyen Şarkılar (2)


Geçtiğimiz haftalarda, modası geçmeyen ve çoğunun kalbimizde çok farklı hisler uyandırdığı şarkıları sizlerle paylaşmıştım. Bunun devamını getireceğimi ve arada sırada sizlerle benim için eskimeyen şarkıları paylaşacağım...

1 - Badem - Sen Ağlama 


İlk paylaşmış olduğum şarkıların 5'i de İngilizce - Fransızca idi. Bu yazımda 'eskimeyen' Türkçe şarkılara yer vermek istedim. Listenin başında da Badem'in Sen Ağlama şarkısına yer verdim. Sen Ağlama, çıktığı günden beri bir çok sevgilinin ortak şarkısı olmuştur. Etkileyen ve iz bırakan şarkılardan.

2 - İrem - Hayalet Sevgilim 


İkinci sırada İrem var. Hayalet Sevgilim şarkısıyla çıkışını yapmış ve tanınmıştı. İlk zamanlarda İrem hakkında farklı farklı hikayeler düşüyordu internete. Hepimiz onu 'ölmüş' diye bilirken aniden bu klibiyle hepimizi şaşırtmış ve sonrasında katıldığı programlarda her şeye açıklık getirmişti. Sıcak kanlılığını şarkılarına aktarabilen bir şarkıcımız.

3 - Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi 


Teoman, hemen hemen hepimizin sevdiği ve herkesin dinlediği bir şarkıcı. Son zamanlarda müziği bırakmasıyla çok fazla tepki oluşmuştu ve müziğe tekrar dönüş yaptı. Teoman'ın eskimeyen ve unutulmayan, hala dinlenilen bir çok şarkısı var fakat bunlardan en etkili olanı Kupa Kızı ve Sinek Valesi.

4 - Özgür Kurum - Gözlerimi Kapatsam 


Bir diğer şarkımız da Doktorlar dizisiyle tanınmış ve bir çok kitlenin dinlediği bir şarkı Gözlerimi Kapatsam. Bu şarkımız da hala bir çok kişinin dinlediği ve bir çok çiftin ortak şarkısı haline gelmiştir.

5 - Sezen Aksu - Kolay Olmayacak 


Sezen Aksu, Türkiye'nin minik serçesidir. Bir çok şarkısıyla insanları en derinden etkileyen ve kendine bağlayan bir şarkıcımız. Beni en çok etkileyen şarkısı Kolay Olmayacak olduğu için, Sezen Aksu'nun şarkıları arasından kalbimde birinci sırada olan şarkı kesinlikle budur. Asla eskimeyecek ve unutulmayacak şarkılardan bir tanesi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.