background img

The New Stuff

Happy Birtday Niall Horan!


One Direction, Britanyalı ve toplamda beş üyeden oluşan bir müzik grubu. Üyeleri: Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ve Liam Payne'dır. İngiltere'de yayınlanan The X Factor programı sayesinde bir araya geldiler ve yarışmanın yedinci sezonunu üçüncülükle bitirdiler.

Grubun ilk şarkısı What Makes Your Beautiful 11 Eylül 2011 de yayınlandı. Ardından, 13 Kasım 2011'de ikinci şarkıları Gotta Be You yayınlandı. Müzik listelerinde birinciliğe yükselen şarkıları oldu. Ardından 18 Kasım'da da ''Up All Night'' adlı albümü piyasa sürüldü.


Zayn Malik: 12 Ocak 1993'de doğmuştur. Müslümandır. Babası Pakistanlı, annesi İngilizdir. İkinci adı Javadd'dır.


Liam Payne: 29 Ağustos 1993'de doğmuştur. Ailenin tek çocuğudur. İkinci adı James'dir.


Harry Styles: 1 Şubat 1994'de doğmuştur ve grubun en küçük üyesidir. Bir kız kardeşi var. Gerçek adı Horald, ikinci adı ise Edward'dır.


Louis Tomlinson: 24 Aralık 1991'de doğmuştur ve grubun en büyük üyesidir. Annesi ve babası ayrıdır ve daha sonra üvey babasının adını almıştır. Dört üvey kız kardeşi vardır. Doğum adı: Louis William Tomlinson'dur. Üvey babasından aldığı isim ise: Louis Troy Austin'dir.


Ve grubun son üyesi Niall Horan: 13 Eylül 1993 yılında dünyaya geldi. İkinci adı James'tir. Liamla adaş sayılıyorlar. Bir abisi vardır. Anne ve babası Niall 5 yaşındayken ayrılmışlar. Niall tam bir yemek düşkünüdür. Ayrıca bugün onun doğum günü. Ben de grubun bir seveni olarak kutlamak istedim.

Mutlu yıllar Niall, mutlu yıllar Directionerlar!

Grubun What Makes Your Beautiful, Gotta Be You ve Up All Night şarkıları:







1 yorum: Leave Your Comments

  1. Yaa ben nialli o kadar seviy om ki ona nasil ulasilir

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.