background img

The New Stuff

Canlı Para

 Canlı Para, ilk sezonunda Show Tv'de, Engin Altan Düzyatan'ın sunuculuğu ile ekranlara geldi. Oldukça güzel bir Genel Kültür yarışması. Çoğumuz zaten nasıl bir yarışma programı olduğunu biliyoruz, bilmeyen çok az kişi vardır. İlk başta soru sorulmadan önce iki başlık geliyor ve birini seçerek önce 4 şıkkı veriyorlar daha sonra soruyu soruyorlar. Soruya göre 1 milyon'u şıklara bölerek, ya da emin oldukları sürece tek bir şıkka bütün paralarını koyarak süren bir program. Mutlaka bir şıkkı boş bırakmak gerekiyor ve şık sayısı ilerlemeye göre 3 ve son olarak 2'ye düşüyor.

Canlı Para, bu sezon Fox Tv ekranlarında Murat Başoğlu'nun sunuculuğu ile ekranlara geliyor. Çarşamba ve Perşembe günleri olmak üzere haftada 2 gün ekrana gelen Canlı Para, saat: 22:45'te Fox Tv ekranlarında oluyor.


Aynı zamanda Murat Başoğlu, Atv ekranlarında yeni başlayan 'Krem' adlı dizide de ileri ki bölümlerde karşımıza gelecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.