background img

The New Stuff

Shameless Başlamış!


İlk sezonundan beri çok sıkı bir şekilde takip ederim Shameless'i. İzlemeye başladığım ilk yabancı dizi oldu 2 sene önce, o yüzden hep ayrı bir şekilde sevdim bu diziyi.

Her sezonu Ocak ayında yayınlanmaya başlıyor ve 12 bölüm ile sezon finaline giriyor. Böyle harika bir dizi bu kadar kısa bir şekilde sezon finali yapıyor diye ben de başta olmak üzere eminim ki hiçbir Shameless hayranı bu durumdan hoşnut değildir. Tadına doyamıyoruz.

Shameless, gerçekten oyuncuların ve rollerine büründükleri kişilerin sıcaklığını biz izleyicilere çok iyi aktarabiliyor. Diğer dizilerden ne farkı var bilmiyorum ama benim için diğer dizilerden çok farklı bir yerde. Her bölümünü ayrı bir heyecanla izliyorum.

Bu yılın başından beri her gün neredeyse internete bakıyordum Shameless başladı mı, ne zaman başlayacak diye. Artık kafam nasıl dolmuş, nasıl olmuşsa aklımdan tamamen çıkmış. Dün bir arkadaşımın Facebook profilinde dizinin karakterlerinin olduğu fotoğrafı görünce ''Anaaa lan Shameless'i unuttum ben!'' diye bir şok yaşadım. Hemen tık tık tık girdim ve buldum. Zafer artık ellerimin arasındaydı. Bir oh çektim önce. Zaten fazla da bir şey kaçırmamışım, henüz 3 bölümü yayınlanmış. Zaten 12 bölümcük, tadına vara vara izlerim.

Shameless'den ben bu yazıyı yazana kadar bihaber olan herkese tavsiyem bu diziyi kesinlikle izleyin!

İzlemek isteyenler, ben bu adresten izliyorum... tık tık!

Dizi hakkında bilgi:

(Utanmaz adam ve ailesi.

Sahtekarlık onda, alkol onda... Chicago varoşlarının bağrından kopan en çarpık ailenin reisi Frank Gallagher tanıyıp tanıyabileceğiniz en utanmaz adam. BAFTA ödüllü İngiliz dizisinin Amerikan versiyonunda Emmy ödüllü aktör William H. Macy ve Emmy Rossum başrolde. ABD'de yayınlandığı kanalda yedi senenin en yüksek reytingine ulaşan dizi, şimdiden eleştirmenlerin gözdesi. Kaynak: ''e2.tv.tr'')

2 yorum: Leave Your Comments

  1. ben de kaç gündür Shameless yazısı yazmayı düşünüyordum. saçma sapan giden hayatımda gülmek için yaptığım tek şey bu diziyi izlemek. Ayrıca Debbie benim bebeğim, en çok onu seviyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Debbie'ye ek olarak Carl'ı da çok seviyorum ben :) Fiona'ya hastayım tabii o çok başka. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.