background img

The New Stuff

Emir Başar Gülsever / Yetenek Sizsiniz 2. Tur


Bir Pazar sabahından selamlar sevgili okurlarım.

Aslında Yetenek Sizsiniz yarışmasında izlediğim performansları ne kadar beğenirsem beğeneyim blogumda paylaşmayı tercih etmiyorum. Fakat dün izlemiş olduğum, yanda da resmini görmüş olduğunuz pıtırcık Emir Başar Gülsever'in performansı beni gerçekten bitirdi diyebilirim. Onun dışında küçük yarışmacılar içerisinde adaletsizliğin olduğunu düşündüğümden yazıyorum bu postu. Sizlerinde bildiği gibi Emir'den önce bateri çalan Baha, ardından da Emir gibi İngilizce şarkıları söyleyen küçük Yusuf performanslarını sergilemişti. Yarı finale de kaldılar ikisi. Fakat Emir ve ondan önce de katılan küçük bir yarışmacıyı Acun seyirci oylamasına sunmadı. Sunmama nedeni, yaşlarının küçük olması. Bunu ele alarak oylama yaptırmayacaksa, Baha ve Yusuf'ta da oylama yapılmaması gerekirdi, tabii bunun için çok geç.

Emir'e geri dönmek istiyorum. İlk performansında Bruno Mars'ın 'The Lazy Song' parçasının klibinin aynısı yapmıştı ve yaşına kıyasla şarkıyı da çok güzel söylemesi herkesi kendine hayran bıraktırmıştı.

Dünkü performansında yine İngilizce bir parça, ardından Michel Telo'nun 'Ai Se Eu Te Pego' şarkısını dansı ile birlikte yaptı, yetmedi Semazen kostümlerini giyip performansını sergiledi.

Performanslarından çok, konuşmalarıyla damgasını vurdu bence. Normalden çok çok fazla şeker bir çocuk. İzlerken gidip yanağını sıkarak parçalama isteği geldi yemin ederim.

Yazarak daha fazla sıkmak istemiyorum sizleri açıkçası. İlk performansı ve dünkü performansının videolarını koyayım, izlemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler için:

Emir Başar Gülsever ilk performansı:


2. Tur Performansı için tık tık 

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Acun'un bir yaptigi bir yaptigini tutmuyor ki arkadasim. Simdi bir de O Ses Türkiye Cocuklar secmeleri var. Ben cocuklarin böyle programlara katilmasini dogru bulmuyor, ileride sorun yaratacagini düsünüyorum. Cok güzel bir yere deginmissin. Baha ile Yusuf kücük degilmi? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle... Ortak fikirde olmamız beni sevindirdi.
      Böyle bir program yapacağını şimdi sizden duydum ama cidden saçma bir karar olmuş. Madem böyle yapacaksın o zaman bu çocukları, bu programa çıkartma, çıkanları da hoş bir şekilde uğurla yani bu kadar zor olmadığını düşünüyorum açıkçası. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.