background img

The New Stuff

Tumblr / Beğendiklerim

Bu ayın başında, Tumblr'dan Seçmeler başlığı altında bir post atmış ve Tumblr'dan seçtiğim, gerek komik gerek duygusal bir kaç fotoğraf ve gif paylaşmıştım. O post için çok güzel yorumlar geldi. Ben de devam ettireyim o halde dedim ve şimdi de sizlerle Tumblr'da beğendiğim postları, bu post ile paylaşacağım.

Bakalım beğendiklerim arasında neler varmış neler?


Burada gördüğümüz minik bebişimizin ne fırlattığını inanın ki anlayamadım gitti. Büyük ihtimal para gibi görünüyor ama para niye bu kadar büyük olsun ki de demiyor değilim. Acaba bebiş küçücük minnacık bişey diye onlar kocaman mı görünüyor?


Bu iki arkadaş mıdır sevgili midir artık her neyseler adrenaline sağdan soldan girmişler valla.


Burada da kavganın ortasında herkese ağız burun daldığını sanıp da havaya giren bir arkadaşımızı görüyoruz. 


Ortaya karışık fan olmuş arkadaş.


İlk gördüğümde yarılasıca güldüğüm bir gif.


En hoşuma giden ve en çok beğendiğim gif de budur. Müzik!


Yalnız onlar kaldırıma halı mı sermişler!? Daha şimdi fark ediyorum!


Bize artislik yapan bir amcamız her an kafadan gözden olabilir. Aman dikkat diyoruz.


Geçtiğimiz günlerde bir maçtan kalan bu görüntüler gerçekten acayip komikti. Ronaldo ile konuşmaya çalışan Sabri'miz tüm uğraşlarına rağmen bir cevap alamayınca bu hayalinden vazgeçiyor ve koşarak olay mahallinden uzaklaşıveriyor.


Kapanışı da duygusal yapalım dedim. Kanser olan arkadaşları için saçlarını kazıtan bir grup örnek arkadaş, dost görüyoruz. Gerçekten düşünülmesi çok ince ve insanı derinden etkileyen bir olay. Her gördüğümde içimi duygu kaplıyor.

Beni Tumblr'dan takip altına almak için buraya tık tık!

6 yorum: Leave Your Comments

  1. Önceki postunuz da güzeldi bu da güzel. Yalnız ben Sabri olayını ilk kez gördüm gerçekten çok kötü olmuş ya. Zaten adamla sürekli alay ediyorlar bu da tuzu biberi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin istediğiniz için özellikle tekrarladım. Beğenmenize sevindim :) Sabri'nin olayı gerçekten çok kötü :D

      Sil
  2. 3.gifte gülme krizine girdim daha önce tumblrda görmemiştim hiç :D

    YanıtlaSil
  3. Müzik = herşey gifi gif olmadan önce ben yapmıştım sonra aldı başını gitti. Gif yapan mı dersin çalan mı dersin ne çektim bee.

    YanıtlaSil
  4. Müzik = herşey gifi gif olmadan önce ben yapmıştım sonra aldı başını gitti. Gif yapan mı dersin çalan mı dersin ne çektim bee.

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.