background img

The New Stuff

Kan Gölü - Tess Gerritsen


Cinayetler... Ölümler... Araştırmalar...

Clarie Elliot, oğlu Noah'ı tehlikelerden kurtarmak için Tranquility'nin Locust gölü kenarında bir eve taşınır. Noah buraya bir türlü ısınamamaktadır. Ta ki Amelia ile tanışana kadar.

O sıralarda, cinayetler ve ölümler başlıyor. Bir çok çocuk en yakınlarındakini sebepsiz yere öldürmeye başlıyor. Anneleri, babaları ve hatta kendilerinden küçük kardeşleri bir Kan Gölü'nün içerisinde bulunuyor. Çocukların, bu sebepsiz yere aniden saldırganlaşmasını araştırıyor Clarie. Her defasında yaklaştığını düşünüyor, yaklaşıyor da aslında fakat ortalıkta ters giden başka bir şeyler de var.

Kitabın sır perdesi, Noah'ın bir gece Amelia ile birlikte gezintiye çıkması sonrasında açılmaya başlıyor. Noah da birden bire saldırgınlaşmaya ve diğer çocuklarda olan belirtileri göstermeye başlar. Clarie korkar ve oğlunu korumaya çalışır.

Clarie, aynı zamanda araştırmalarını mutlaka sürdürür. Locust Gölü üzerindeki araştırmalarına devam eder. Max adlı biyoloğun kendisinden bir şeyler sakladığını sanır ve Max'i aramaya başlar. Max'i bulur fakat istediği şekilde değil. Bunun sonrasında Clarie, ölümle karşı karşıya kalıyor defalarca.

Peki Clarie kurtulacak mı?
Bu saldırganlıkların, cinayetlerin sebebi bulanacak mı?
Max'e ne oldu?
Asıl suçlu kim?
Emin olun en beklemediğiniz kişileri aniden Kan Gölü'nün içinde bulacaksınız!

Ve aklınızda oluşan bir çok sorunun cevabı kesinlikle bu kitapta!
...

Tess Gerritsen, gerilim romanlarında tek geçebileceğim harika bir yazar. Gerritsen'in kitaplarını okumak bana çok büyük bir keyif veriyor. Okurken ciddi derecede korktuğum, gerildiğim ve ara sıra da midemin bulandığı kısımlar mutlaka oluyor. Yani o etkileri okurken çok net alabiliyorum. Bu sebeple gerilim romanı okumak istediğim zamanlarda ilk tercihim hep Gerritsen'den yana oluyor.

Tess Gerritsen'in en çok İkiz Bedenler adlı kitabını beğeniyordum fakat Kan Gölü'nden sonra ne yalan söyleyeyim İkiz Bedenler bir adım geride kaldı.

Gerilim romanı sevenlere kesinlikle tavsiyemdir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.