background img

The New Stuff

Psy - Gentleman (Gangnam Style'a Kardeş)


Tüm dünyayı, çıkarmış olduğu Gangnam Style isimli şarkısı ile kasıp kavuran Psy'den yeni bir şarkı geldi.

Gangnam Style, şarkısı ve dansı ile herkes tarafından büyük ilgi görmüş ve bir çok versiyonu da yapılmıştı. O güzel ve eğlenceli süreç sonrasında Psy'den yepyeni, Gangnam'ı aratmayacak bir dans ve şarkı geldi.

Sosyal medyada dünden beri ''Gangnam Style'a kardeş geldi'' başlıkları altında paylaşılan bu şarkı, yani Gentleman, Youtube'a henüz dün eklenmesine rağmen şimdiden 20 milyona yakın izlenme oranına ulaştı ve bu her geçen dakika artış göstermekte.

Yine kendine özgü bir dans ile kliplendirdiği Gentleman şarkısı, bana sorarsanız Gangnam Style'dan daha bir güzel ve eğlenceli. Şarkıyı çok çok beğendim. Klibe çok daha fazla güldüm ve bir kere, bir kere daha dinledim ve izledim. Psy bence tüm dünyayı nasıl çoşturacağını, nasıl eğlendireceğini ve tamamen nasıl odak noktası olunabileceğini çok iyi biliyor ve başarıyor.

Lafı daha fazla uzatmadan o harika şarkıyı ve klibi izleyelim:


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Ben de beğendim ya bu şarkıyı. Yalnız adam o kadar çok dans ediyor ki asla kilo almaz gibime geliyor yakında o fazlalıkları da gider

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.