background img

The New Stuff

Dünden Bugüne: The Pretty Reckless


Bu sıralar ruh halimden midir bilinmez, rock müzik dinlemekteyim. Yerli olarak Şebnem Ferah'ı fazlaca dinliyorum. Yabancı olarak ise The Pretty Reckless...

The Pretty Reckless ile henüz yeni tanıştım diyebilirim. Grubun kurucusu olmakla birlikti solistliğini de üstlenmiş olan Taylor Momsen'i Gossip Girl dizisinden tanıyordum. Bir grubu olduğunu da biliyordum ama beğenmem diyerek, bir ön yargı ile dinlememiştim şarkılarını. Hazır ruh halim oralara kaymışken bir dinleyeyim bakalım dedim ve ilk olarak Miss Nothing şarkısını dinledim.

Gerçekten bu kadar başarılı olduğunu ve bu derece beğeneceğime ihtimal vermemiştim. Miss Nothing ile birlikte, Make Me Wanna Die, Just Tonight ve You şarkısı da fazlasıyla beğendiğim şarkılar arasında. Özellikle aralarında en slow tarzda olan ''You'' adlı parça, şu an için hiç eskimeyecekmiş gibi görünüyor benim için.

Dediğim gibi grubu kuran Taylor Momsen'dır. Grubun eski üyeleri: John Secolo, Matt Chiarelli ve Nick Carbone'dir. Yeni üyeler ise: Ben Phillips, Mark Damon ve Jamie Perkins'dir.

İlk albümleri Light Me Up'dır. Make Me Wanna Die, Just Tonight ve Miss Nothing isimle parçaları ise single'dır.


Sizin Tweetleriniz: 

@BerfuYilgin: The Pretty Reckless dinlerken resmen kendimden geçiyorum, bir insanın sesi ancak bu kadar mükemmel olabilir.
@pinkvicodin: Ölene kadar dinleyeceğim. #bestsongsever The Pretty Reckless - You
@hereweallagain: Niye bu kadar güzel bu kadın anlayamıyorum ki.
@venusyesili: Taylor. Kıskanıyorum o sesini. Valla lan.
@kgnylmzz: Bir de şarkı bu kadar güzel olursa şarkıya diyecek bir şey bulunmaz tabii.

Miss Nothing:

You: 

Make Me Wanna Die: 

Just Tonight: 

1 yorum: Leave Your Comments

  1. Bende bayılıyorum bu kadına.başka gruplarda denedım ama aynı tadı alamadım

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.