background img

The New Stuff

Burnum İlgi Çekmeye Mi Çalışıyor?


Bu haftam oldukça zor ve tembelce geçti.

Pazartesi günü, yani gelmesini hiç istemediğimiz ve psikolojik olarak kendimizi yiyip bitirdiğimiz gün birden bire hastalanıverdim. Haftaya elimde peçete, burnumu yırtarcasına silmeyle başladım ne yazık ki. Havanın sıcaklığı bir haftadır normal düzeyde ama ben tir tir titriyorum.

Salı günü iyi geçti diyebilirim. Hastalığım azıcık olsa da geri planda kaldı. Arkadaşımın doğum günü vardı. Gülüp, eğlenince; peçeteymiş, burnummuş, hastalığımmış unutuldu gitti.

Çarşamba günü bunların acısını benden iyice, güzel bir şekilde çıkardı ama. Burnum hiçbir şekilde durmuyor, bir peçete bitti mi hemen diğerini çıkarıveriyordum. Artık okulda hocaları dinlemek yerine tamamiyle burnumla ilgilendim. Hatta bir ara burnumu bu aralar çok boşladım da ilgi çekmeye mi çalışıyor kerata diye de düşünmedim değil yani.

Perşembe günü, Çarşambadan bir farkı yoktu. Aynı şekilde bir halsizlik, üşengeçlik vardı üzerimde. Ne blogumla ilgilenebiliyor ne maillerime bakabiliyor ne de buralarda neler olup bitiyor hiç bilmiyordum. Sizleri de  kendimi de çok boşladım ama durum ortada. Yine de çok sorry.

Cuma günü (yani dün), bütün haftanın en kötü günüydü diyebilirim. Burnum silmekten kıpkırmızı bir hal almış ve kenar kısımları yara olmuş vaziyette. Artık durumun ne derece acı olduğunu siz düşünün. Burnumu silsem bir acı, silmesem daha bir acı. Okula da bu sebeple gitmedim, yatağımın içinde sıcacık sıcacık uyudum durdum. Öğlen saatlerinde arkadaşlarım gelip bana baktılar. Bu konuda şanslıyım neyse ki.

Bugün güzel olacak gibi. Burun akıntım durdu sayılır ama hala yaralardan canım acıyor. Arkadaşımın Salı günü olan doğum gününü bugün bizim evde kutlayacağız. Umarım bu üzerimdeki kırgınlığı, halsizliği alır götürür ve eğlenceli bir gün yaşayarak hastalığımı da bir kenara bırakır, rahatlarım artık.

Zor bir hafta geçirdim ne yazık ki. Sinüzitim ve migrenim de olduğu için yakalandığım gripleri ağır bir şekilde geçiriyorum ve zor kurtuluyorum. Umuyorum ki bu seferkini kolayca atlatabilirim, sizlerin dilekleriyle.

Kendinize kocaman kocaman iyi bakın. Sizleri seviyorum. =)

4 yorum: Leave Your Comments

  1. Ben bu gibi durumlarda 2 adet selpağı tıpa şeklinde sararak burun deliklerini tıkamayı tercih ediyorum :) Öbür türlü burnu sile sile 3-5 asfaltı gibi aşınıyo ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah bu fikri düşünmedim değil aslında ama sonra korktum onları bir daha oradan ya çıkaramazsam diye. :D

      Sil
  2. Bende gecen hafta sonunu böyle gecirdim. Cok gecmis olsun canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım tekrar yakalanmazsın ve bir an önce bahar gelir. :) Teşekkür ederim. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.