background img

The New Stuff

Benim Bumerang Hikayem!


Bumerang, harika bir etkinlikle daha karşımızda şu an. Biz bloggerların Bumerang hikayelerimizi yazmamızı istiyor. Bunu görünce ben de kendi 'Bumerang Hikayemi' yazmak istedim.Ve hikayem şöyle başladı...

3 senedir bloggerlık yapıyordum. Çok küçük yaşta bloggerlık yapmaya başlamamın üzerimde çok büyük bir etkisi oldu. Yazmaya karşı yetenekli olduğumu hiç fark etmemiştim. Ta ki bir arkadaşımın bana blog açmamı önermesine kadar. 

Yazdıkça geliştim, okundukça ilerledim ve değiştim. İlk başlarda yazdıklarımla, şu an yazıyor olduklarım arasındaki farkı görmemek mümkün değil. Bu da tabii ki sadece benden kaynaklanmıyor, bana destek olan ek kişilerden, sitelerden kaynaklanıyor. 

Bir gün hiç beklemediğim bir anda, Bumerang'da çalışan biri tarafından bir e-mail aldım. Blogumu, Hürriyet Bumerang'a bağlamamı, böylece bana sunulacak bir çok imkandan faydalanabileceğimi söyledi. Hiç tereddütsüz kabul ettim ve blogumu Bumerang'a bağladım. Bunun öncesinde de bir çok siteden mail almıştım ama hiçbirini nedense kabul etmedim. Bumerang'ı ise şüphesiz kabul ettim. 

2012 Mayıs ayında, yeni bir blog (şu anki) açtım ve artık bir Bumerang yazarıydım aynı zamanda. Zaman geçti, reklam teklifleri, yayınladığım içeriklere gelen ilgi ve yoğunluk beni hem şımarttı hem de fazladan bir öz güven getirdi. Yazacak konu bulamıyorken, artık yazdıkça yazasım geliyordu. İnsanlara kendimi daha fazla okutmak istiyordum. Bu duygularımı da kesinlikle Bumerang'a ve çalışanlarına borçluyum.

2012'nin Ekim ayında ise Bumerang Ödülleri olduğunu gördüm. Henüz yeni ve yaşımın küçük olmasıyla kazanabileceğime hiç ihtimal vermeden, işi şansa bırakarak ben de katılımımı yaptım. 1 aylık bir sürecin sonunda, En Uyumlu Site kategorisinde ilk 10'a kaldığımı gördüm ve bu heyecan bile ağlamama sebep oldu. İlk 10'a kaldım ama ilk 3'e kalabileceğime ciddi anlamda ihtimal bile vermemiştim. Derken bir gün telefonum çaldı ve sevgili Ahmet Erten, ilk üçe kaldığımı söyledi. Heyecandan konuşamadım, ödül törenini tir tir titreyerek bekledim. 

O gün geldi... Böyle bir ortamda bulunmak, bunca güzel insan arasında benim de var olmam büyük bir mutluluktu. Birinci olamadım belki ama asla vazgeçmeyeceğim. En üste, en yukarılara tırmanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. 

O gün ödül törenine, finalist olarak katılmamış bile olsaydım aynı mutluluğu ve heyecanı eminim ki duyardım. Çünkü etrafım o kadar sıcak kanlı ve birbirinden güzel insanlarla doluydu ki, kesinlikle anlatabilecek değil, yaşanılabilecek bir duygu bu.

İlerde ne olurum ne oluruz bilinmez ama blog yazarlığı yaptığım sürece Bumerang'a hep minnet duyacağım. Sadece bana değil, benim gibi binlerce blog yazarına sunduğu bunca hizmet, bunca güzel fırsat kesinlikle ayakta alkışlanılacak türden. 

Blogumu ilk açtığım zamanlarda neredeyse hiç takipçim yoktu, şimdi ise 63 kişiye ulaşmış bulunmaktayım. Henüz birinci yılımı bile doldurmadım bu blog sitemde. Takipçi dışında bloguma gelen ziyaretçi sayısı da gün geçtikçe artmakta. Yine söylüyorum, bunları sadece kalemim sağlamadı. Evet, kalemim her zaman sizlerle konuşacak ama Bumerang da her zaman yanımda olacak, buna inanıyorum. Ve bir kere, bir kere, bir kere daha teşekkürler Bumerang!


12 yorum: Leave Your Comments

  1. O gece ben de oradaydım :)) keşke daha önceden takip ediyor olsaydım seni, tanışmış olurduk o gün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşkeee, çok isterdim :) Darısı bu seneye inşallah.

      Sil
  2. Maşallah.. Gençlerimizin Önlerini Açmamız Lazım. Kısa Zamanda İyi Yerlere Gelmişsin Yazında Bunu Açıkca Görüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle oldu. Yazımda da belirttiğim gibi bunu kalemimden sonra kesinlikle Bumerang'a borçluyum. :)

      Sil
  3. Yolun açık olsun :) Nice nice başarıların olsun :)

    YanıtlaSil
  4. yeni keşfettim blogunu, kalemine güven, yolun açık olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Ya cok kiskandim ^_^ tebrik ederim Hasan, seninle iyi bi dostluk kurmak isterim acikcasi.. Okuyorum seni duzenli olarak zaten ama harbi kiskandim ve bumeranga uye oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için ne kadar teşekkür etsem az. Siz böyle yorumlar yazınca çok mutlu oluyorum ve yazdıkça yazasım geliyor. :) Umarım sizin de yolunuz açık olur ve en güzel duyguları tadarsınız. Bir gün tanışma imkanımız da olur umarım. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.