background img

The New Stuff

Mehmet Erdem / Mini Konser & İmza Günü


Henüz çok yeni tanımış olduğumuz Mehmet Erdem, eskilerden çok bildiğimiz Hakim Bey şarkısı ile çıkışını yaptı. Sert ve tok sesi ile bir çok hayran kitlesi oluşturdu kısa sürede. Hakim Bey'in ardından 'Herkes Aynı Hayatta' şarkısına klip çekti.

İskenderun Primemall Avm, açıldığı günden beri bir çok sanatçıyı bizlerle buluşturdu. Geçen sene bu günlerde Halil Sezai konseri yapılmıştı. Bu sene ise tercih edilen isim Mehmet Erdem oldu. Hem iki şarkılık mini bir konser verdi, ardından da imza günü yapıldı.

Açıkçası Mehmet Erdem'i gördüğüm an bir şaşırdım. Çünkü televizyonda çok olgun görünüyor fakat karşıma gelen görüntü; kısa boylu, zayıf ve güler yüzlüydü. Yeni olduğundan acemilikleri de çok var fakat canlı sesi harika olan sanatçılardan.

Primemall'da verdiği mini konser ve imza gününden sonra akşam saat 22:30'da da İskenderun Metin Coctail'de konser verdi. Burada da hayranlarıyla buluşan Mehmet Erdem, oldukça samimi ve sıcak kanlı davranışlarıyla kendini sevdirdi doğrusu.





0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.