background img

The New Stuff

İyi Ki Doğmuşum

Canım canım canım okuyucularım. Başlıktan da belli olduğu gibi bugün benim doğum günüm. Aslında ne yalan söyleyeyim artık doğum günlerini sevmiyorum nedense, büyüdüğümü falan mı sanıyorum bilemiyorum ama öyle işte. Dün ufak bir kutlama gerçekleştirdim, bugün de bir kutlama ile geçireceğim günümü.

Bugün aynı zamanda anne ve babamın da evlilik yıl dönümü. Onların da evlilik yıl dönümlerini kutluyor onları kocaman öpüyorum. Koskoca 365 gün içerisinde ben de bugüne denk gelmişim, nasıl tutturmuşlarsa artık yahu.

Biliyorum, düşündüğüm gibi beni seven siz okuyucularım dışında sevmeyen insanlar da var. Beni ilgilendiren ve önemsediklerim sizlersiniz tabii ki. Sizler burada beni okuyor olduğunuz için çok şanslıyım. Sizleri seviyorum. 17. yaş günüm kutlu mutlu bol bol huzurlu olsun Amin.

Kendime de Cem Adrian'dan Mutlu Yıllar şarkısını gönderiyorum yuppii!
Fotoğrafta da ne bıcır bıcır, sevimli mi sevimli, tatlı mı tatlı çıkmışım ne. Ne kadar da güzel gülüyorum, kahretsin. Hep güleyim Allah'ım hep hep hep. Mutlu Yıllar banaaaaa.


Teşekkürler Anneciğim.

7 yorum: Leave Your Comments

  1. mutlu yıllar bol postlu seneler dilerim..

    YanıtlaSil
  2. Canimcim nice mutlu yillar ingiltereden selamlar ;) Bu hafta senin mutlluk Haftan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu hafta benim haftaam :) Teşekkür ederim.

      Sil
  3. Mutlu yıllar sanaaaa :)Güzel bir yaşa girmişsin, tadını çıkarman dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım dilediğiniz gibi olur.

      Sil
  4. Mutlu yıllar, mutlu bloglamalar :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.