background img

The New Stuff

Sizce Aşk Nedir?

Farkında olamıyorsunuz her şeyin. Bir çok şey de farkınızda olmadan gelişiyor. Aşkın nasıl bir şey olduğunu biliyor musunuz sizce? Bence bilmiyorsunuz. Nereden bileceğiz ki aşkın nasıl bir şey olduğunu? Eskilerden birileri bir şeyler ''aşk'' demiş yaşamışlar ama bize onun ne olduğunu, nasıl bir şey olduğunu veya aşkı yaşayıp yaşamadığımızı anlayabileceğimiz bir bilgi bırakmışlar mı? Hayır.

Aşk dediğimiz şey; ondan gelecek bir mesajı nefes nefese, sabırsızlıkla beklemek midir? O mesaj atmadığı zamanlarda sıkıntıdan ölüp, mesaj attığı zamanlarda ortalığı birbirine katarak heyecanla mesajını okuyup, her şeyi unutup sadece ona odaklanmak mıdır? Her kelimesini bir umut, bir ümit diye algılamak mıdır? Onun için endişelenip, meraktan yerinizde duramamak mıdır? Sesini duyduğunuzda her şeyi bir kere daha unutup sadece dudaklarının eşsiz dansına odaklanıp, bir tebessümle onu izlemek midir? Gözlerinin sizi masum masum süzüşünü, düşünceli sözlerine diyecek laf bulamamak, sadece gülümseyip utançla başınızı yere doğru eğmek midir?

Aşk, sizce nedir?

1 yorum: Leave Your Comments

  1. Bilmem.. İnsan bazen bu yazdıklarınızı bi arkadaşı içinde hissedebiliyor gibime geliyor.
    Aşk başka birşey sanki.
    Bilmiyorum.. :) :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.