background img

The New Stuff

İskenderun Festivalinde: Murat Boz


Dün akşam (4 Temmuz), İskenderun Festival'i sayesinde sahneye çıkan ünlü isim Murat Boz oldu. İskenderun turizm ve kültür festivalinde sahne alan Murat Boz, İskenderun halkına, gencine, yaşlısına unutulmaz bir gece yaşattı. Çoğu şarkısını sahnede, dansçılar eşliğinde eğlenceli bir şekilde söyleyen Murat Boz, tüm İskenderun halkına kendini fazlasıyla sevdirdi.


Eski şarkılarına daha fazla ağırlık veren Murat Boz, güler yüzlülüğüyle, sevecen tavırlarıyla ve şarkı aralarında konuşmalarıyla İskenderun halkını tamamen baştan çıkardı. Her şarkı sonunda İskenderun'u sevdiğini belirten ve dinleyenlere büyük bir keyif yaşatan Murat Boz, bir ara kendisinin de Antakyalı olduğunu ve İskenderun'u çok fazla sevdiğini dile getirdi. Bu da, halkın fazlasıyla hoşuna gitti.


Murat Boz'u dinlemeye gelenler, her şarkıya oldukça güzel bir şekilde eşlik etti. Bundan mutluluk duyduğu belli olan Murat Boz, dinleyicileri coşturdukça coşturdu ve her şarkıya eşlik edilmesini istedi. Ara sıra mikrofonu seyircilere uzatıyordu ve aynı zamanda dinleyicilere yaptığı mimikler ve gönderdiği öpücükler, sevimli gülümsemeler genç kızları mest etti.


Ben de Murat Boz'un ilk defa sahnesini görme şansı yakaladım İskenderun Festivali sayesinde. Oldukça müthiş bir geceydi. Şimdiye kadar konserine gittiğim sanatçılardan sahnesini en çok beğendiğim isim Murat Boz oldu. Kendini sevdirmesini ve dinletmesini çok iyi bilen bir şarkıcı. Danslarıyla olsun, sesiyle olsun kendini sevdiriyor ve dinlettiriyor.



İskenderun halkına çok eğlenceli ve güzel bir gece yaşatan Murat Boz'u İskenderun'da tekrar görmek dileğiyle...



1 yorum: Leave Your Comments

  1. Blog siteniz araştırmalarımızda gerçekten yararlı oldu. Estetik burun ameliyatı olarak tüm verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.