background img

The New Stuff

Benzemez Kimse Sana

Her Cuma akşamı olduğu gibi dün akşam da Star Tv'de Benzemez Kimse Sana adlı program vardı ve ben de her Cuma akşamı olduğu gibi izledim. Başlardaki performansları kaçırmama rağmen tam yerinde açtığımı düşünüyorum. Benzemez Kimse Sana; Seyfi Dursunoğlu, Hande Ataizi ve Erol Evgin'in jüriliğiyle ve Murat Başoğlu'nun sunuculuğu ile her Cuma saat: 21.00'da Star Tv ekranlarında. 

Dün akşam yarışmada bir ilk yaşandı diyebilirim. Geçen haftalar boyunca ve şimdiye kadar hiç birinciliği yakalayamayan Kendi, dün akşam Ajda Pekkan performansıyla, tiplemesiyle birinciliği yakaladı. Jüri'nin verdiği oylarla 4. sırada kalan Kendi, arkadaşlarının verdiği puanlama sonucu birinci oldu ve 10 bin TL'lik ödül ''Çocuklar Gülsün Diye'' derneğine gitti. 



Tüm haftalar boyunca elinden geleni yapan ve çoğu yaptığı tiplemeyi de benzeten Kendi'nin de düne kadar hakkının yendiğini düşünenlerdendim. Dün akşam da jüriler tarafından hakkı yenildi fakat bunu da fark eden arkadaşları da söze ''Haftalarca hakkının yendiğini düşündüğüm için...'' ile başlayıp puanlarını Kendi'ye verdiler. 

Dün gecenin performansları ise şöyle gerçekleşti: 

Uğur Arslan/ Bon Jovi
Ümit Erdim/ Ümit Besen
Bay J / Ferhat Göçer
Ömür Gedik / Tarkan
Asena / Nükhet Duru
Cem Kılıç / Aşık Veysel
Pelin Öztekin / Var Mısın 
Kendi / Ajda Pekkan

1 yorum: Leave Your Comments

  1. Bende izliyorum. Ama bu hafta sonucu görmeden kapadım, geç oldu diye. Malum sahura kalkılacaktı.
    Kendi olmuş yani. Cidden süpriz sonuç.
    Ben Cem Kılıç olur diyordum. :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.