background img

The New Stuff

Sevimli Tehlikeli / Film Yorumu


Özcan Deniz'in son eseri Sevimli Tehlike'yi bu haftasonu arkadaşlarımla birlikte izlemeye gittik. Daha önceden fragmanını izlediğimiz ve merak ettiğimiz bir film olduğu için direkt bu filme biletimizi aldık.

Özcan Deniz yine oldukça yetenekli bir oyuncu kadrosu oluşturmuş. Başrolleri Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Özcan Deniz bu sefer filmde oynamamış ve sadece senarist ve yönetmen kimliğiyle arka tarafta kalmış.


Oldukça ilgi çekici ve farklı, aynı zamanda yürek burkan bir hikaye anlatılıyor. Fakat bu burukluk filmin sadece başı ve sonunda yaşanıyor. Romantik Komedi kategorisi içerisinde sunulsa dahi film her duyguyu içinde fazlasıyla barındırıyor.

Filmin isminden de anlaşılacağı üzere filmdeki olaylar tamamen sevimli fakat tehlike dolu bir süreç içerisinde gelişiyor. Ayrıca filmin müzikleri beni benden aldı. Her anlamda beni tatmin etti film ve salondan dolu gözlerle fakat yüzümde bir tebessüm eşliğinde çıktım.

Kesinlikle izlemenizi öneririm. Son zamanlarda çıkan kaliteli nadir filmlerden biri.

FİLMİN KONUSU*

Zarok, çok uzun yıllar önce Edirne'de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşamasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok, eline geçen bir fırsatı değerlendirir.Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir. Fakat bu süreçte her iki karakteri de aşk dolu bir macera beklemektedir.

*(beyazperde.com)'dan alıntıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.