background img

The New Stuff

İzel'in Drakulası


Dün tesadüfen bir müzik kanalında denk geldim İzel'in son şarkısı olan Drakula'ya. Başlarda şarkının sözlerini pek anlayamadım ama klibe ve sözlere odaklanınca vampirlerle ilgili bir şeyler olduğunu anladım tabii.

İzel, dinlediğim bir şarkıcı olmadı şimdiye kadar ve bu son şarkısıyla da kesinlikle ve asla da olamaz zaten. Eskiden elle tutulur şarkıları vardı tabii, başarılı bir şarkıcıydı ama bulunduğu yoldan çıkmayı tercih etmiş. Drakula adlı parçasının sözleri çok fena ve aynı zamanda komik. Klibi de aynı şekilde. Son zamanlarda zaten kalemle kağıdı karalayan çıkıp şarkı söylüyor, bir de şimdi eskileri de kaybediyoruz. Diğer iyi şarkıcılarımızı da İzel gibi kaybetmemek dileğiyle...

İşte klip: 

Sözleri: Hayvan canımı yakıyor
Hayvan damarımı deliyor
Hayvan kanımıda içiyor
Yapıyor hatayı özürüde yok

Sevişmeyi bilmiyor
Öğrenmek istemiyor
Gündüzleri uyuyor
Geceleri vampir gibi 

Hadi kalk yoluna çekemem
Kendimi sana emdiremem 
Bul bir kurban dişine göre
Hadi başka kapıya pis drakula

Aptal beni aldatıyor
Aptal beni saf sanıyor 
Aptal sabah eve geliyor
Boynuzu yiyecek haberi yok

Hadi kalk yoluna çekemem
Kendimi sana emdiremem 
Bul bir kurban dişine göre
Hadi başka kapıya pis drakula


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Aynen size katılıyorum. :) Birkaç sevdiğimiz şarkısı vardı hiç yoktan. Ama bu öyle bir şarkı ki, gelmişi geçmişi siliyor. :) :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.