background img

The New Stuff

Şahane Hatalar - Heather Mcelhatton

Ali ile Ramazan'ın ardından başlamış olduğum Şahane Hatalar adlı okuduğum bu kitabı da sizlerle paylaşmak istedim. Çok ilginç ve gayet yaratıcı bir kitap. Şahane Hatalar'ın yazarı, Heather McELHATTON oldukça ince ve detaylı bir şekilde hazırlamış, yazmış olmalı bu kitabı.

Bu kitaba başlamadan önce bir labirente gireceğinizi hayal edin. Eğer bu labirentten girmeyi kabul ederseniz kitabı okumaya başlayın ama korkuyorsanız ve önüne çıkacak olan yol ayrımlarında vereceğiniz kararlara şu an için hazır değilseniz okumayı daha sonraya bırakın. Diyelim ki labirente girmeyi kabul ettiniz. İlerlediğiniz yol sonunda karşınıza iki yol ayrımı çıkıyor. Yaptığınız tercihlere göre gideceğiniz yol belirlenecek. Geçtiğiniz yollar daha önce yaşanmışlıklarınızla dolu olabilir, hayal ettiğiniz bir hayat da olabilir ya da korktuğunuz bir hayat.

Şahane hatalar, fazla kalın bir kitap ve çok uzun süreceğini düşündüğünüz bir kitap olarak görünüyor dışardan bakılınca fakat kitabı elinize aldığınız andan yarım saat sonra sona geliyorsunuz. Tabii bu sizin yapmış olduğunuz tercihlere göre de değişiyor. Bu kitapta kendi maceranızı kendiniz yaratıyorsunuz ve başlamış olduğunuz tek yolda sayısız farklı son var. Unutmamanız gereken bir şey daha var: Her sonda başa dönüp tekrar başlayabilirsiniz. Nasıl olsa herkes ikinci şansı hak eder.

ARKA KAPAK 

                                   KADER DİYE BİR ŞEY VARDIR 
                             VE SİZİN SEÇİMLERİNİZLE DEĞİŞİR.

Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölümlere gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz.

Kitabı okurken bazen hiç beklemediğiniz bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ama şunu biliyorsunuz, iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, şahane olayların başlangıcı olabiliyor. Her yolculuğun sonunda başa dönüp tekrar başlayın, unutmayın, herkes ikince bir şansı hak eder. Yüzlerce farklı hayat sizi bekliyor. İyi şanslar.

''Tıpkı hayatın kendisi gibi, ne zaman ne olacağını asla tahmin edemeyeceğiniz, dopdolu bir kitap.'' ( Forbes )

''Uyuşturucu, tecavüz, patlama, sevgi, aşk, huzur. Duygulu anlatım, kapkara mizah.'' ( Publishers Weekly )

''Raydan çıkmaya hazır mısınız?'' ( NY Times )

''Başroldesiniz, hakkını verin'' ( Newsweek )

1 yorum: Leave Your Comments

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.