background img

The New Stuff

ESC 2015 - Semi Final 2

Tekrar merhaba arkadaşlar. Dün yine bu saatlerde sizlerle Eurovision 2015'in, birinci yarı finalinden büyük finale kalacağını düşündüğüm 10 şarkıyı paylaşmıştım. Bugün başlıktan da anlaşılacağı üzere ikinci yarı finalden finale kalacağını düşündüğüm şarkıları ve ülkeleri sizlerle paylaşacağım. Dünkü postumda da belirttiğim gibi sıralamayı beğeni sırama göre değil tamamen karmaşık yapıyorum. Bundan sonra paylaşacağım ''Grand Final'' başlıklı postumda, finalist ülkelerin şarkılarıyla birlikte favorilerimi de belirteceğim.

Ülkeler ve şarkılarına geçmeden önce, okumadıysanız, görmediyseniz, duymadıysanız ''ESC 2015 - Semi Final 1'' ve ''Eurovision Song Contest 2015(Genel Değerlendirme)'' yazılarıma ulaşabilirsiniz.

1 - Slovenya - Maraaya - Here For You 


2 - Kıbrıs Rum Kesimi - John Karayiannis - One Thing I Should Have Done 


3 - İzlanda - Maria Olafs - Unbroken 


4 - Azerbaycan - Elnur Huseynov - Hour of the Wolf 


5 - İsveç - Mans Zelmerlöv - Heroes 


6 - İsviçre - Melanie Rene - Time To Shine 


7 - Karadağ - Knez - Adio


8 - Norveç - Morland & Debrah Scarlett - A Monster Like Me


9 - İsrail - Nadav Guedj - Golden Boy 


10 - Çek Cumhuriyeti - Marta Jandova & Vaclav Noid Barta - Hope Never Dies 


0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.