background img

The New Stuff

Mutluluğun Öteki Yüzü - Seré Prince Halverson


Kitaplarım ve Ben blogunda düzenlenen çekiliş sayesinde kazanmış olduğum Mutluluğun Öteki Yüzü'nü okuyup bitirdim.

Arkadya yayınlarının kitaplarından şimdiye kadar hiç satın almamıştım. Geçtiğimiz haftalarda D&R'da dolanırken Arkadya yayınlarının kitapları 10 TL'ye satılıyordu. Dikkatimi çekti ve Dostluk Ekmeği kitabını satın aldım. Bu yayının özellikle kitap kapağı tasarımları acayip derecede hoşuma gitti. Çok dikkat çekici ve orjinaller.

Ardından hemen bu çekilişi kazandım ve bir Arkadya kitabım daha oldu. Bu kitabın kapağı da fazlasıyla dikkat çekici ve ''beni okuu!'' diye bağırıyor.

Kitaba gelecek olursak, tek kelime ile: BA-YIL-DIM!

Seré Prince Halverson, kesinlikle harika bir kitap çıkarmış ortaya. Kitap boyunca hiçbir noktada sizi sıkmıyor, tam tersine okudukça okuyasınız geliyor. Olay sizi acayip derecede içine alıyor ve kitabı çabucak bitirmenizi sağlıyor.

Bir Kristin Hannah aşığı olarak şunu dile getirmek istiyorum ki; bu kitap bana çok Hannahvari geldi. (O nasıl bir tanımsa artık! Umarım anlaşılmışımdır.) Hep o tadı aldım, bu da kitabı daha da fazla beğenmeme büyük bir etken tabii. Halverson'un başka bir kitabı çıkarsa şüphesiz hemen satın alacağım.

Kitabın özetini yapmak istemiyorum. Büyüsü kaçar diye çok korkuyorum çünkü. Okumayanlarınız mutlaka ki vardır ve ben büyük bir şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca şunu da söylemeden geçmek istemiyorum; Kitabın çoğu kısmında hıçkırarak ağladım. Eminim ki siz de gözyaşlarınıza çoğu zaman hakim olamayacaksınız.

1 yorum: Leave Your Comments

  1. kitap okumak başka bir lezzet bilirim bu aralar okumasam da.ayrıca kitabın kapağına bayıldım insanı çekiyor:)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.