background img

The New Stuff

Glee'yi İzleyebileceğiniz Siteler (2)


Merhaba, benim gibi koyu Glee'ci olan arkadaşlarım.

Hepimizin bildiği gibi başta Dizimag olmak üzere bütün dizi siteleri, sebepsiz yere Glee'nin tüm bölümlerini kaldırdı. Dizimag'in kaldırmasıyla bir yazı yazmış ve izleyebileceğiniz birçok siteyi sizlerle paylaşmıştım. Benim dışımda, yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız da yazının altına yorum olarak izleyebileceğiniz birkaç site yazmıştı. Fakat şimdi hiçbiri açılmıyor.

O yazımın altına hala yorumlar gelmeye devam ediyor. Hepiniz izleyebileceğiniz bir site arıyorsunuz. Ben de sizlerin isteği üzerine tekrar bir araştırma yaptım ve izleyebileceğiniz bir site buldum!

Ben de geçen yıldan beri Glee'yi izleyemiyordum ve bu siteyi bulunca sevinçten yerimde zıpladım. Kontrol ettim ve bende bütün bölümleri kolaylıkla açılıyor.

Glee'yi bu siteden rahatlıkla izleyebilirsiniz: http://yabancidizihd.net/glee


Ayrıca geçtiğimiz haftalarda otel odasında ölü bulunmuş olan ve hepimizi üzüntüye boğan, Glee'nin vazgeçilmez başrol oyuncusu Cory Monteith'i de büyük bir sevgi ile anıyoruz.

Onsuz Glee devam edebilecek mi, ederse aynı tadı verebilecek mi bilmiyorum. Keşke böyle olmasaydı...


8 yorum: Leave Your Comments

  1. gönderdiğiniz adres dediğiniz gibi çalışıyor, uzun uğraşlardan sonra sayenizde izleyebileceğim bir site buldum,çok teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  2. Ben verdiginiz siteden acamadim videolari malesef.. ama dizibdr.com da butun bolumler var bu hafta 4 sezonuda sorunsuz bi sekilde izledim bilginize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu siteden kolaylıkla açabiliyorum, sizde sorun vermesi garip aslında. Yine de başka arkadaşlarımızda da açılmazsa sizin verdiğiniz siteye göz atabilirler. Teşekkürler. :)

      Sil
  3. Edit:Corynin olumu beni yikti hala inanmak istemiyorum..O artik melek oldu 2 hafta sonra evlenecegi Lea ve ailesi icin cok uzuluyorum..

    YanıtlaSil
  4. İlk defa burada duydum sitelerden kaldırıldığını. Sebep ne olabilir ki acaba? Ben indirip arşiv yaptığım için hiç bilmiyorum nereden izlenir. Ama neden kaldırıldığı kısmını araştıracağım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisini yapmışsınız en başından. Sitelerden kaldırılma nedenlerinden ilk olarak Dizimag'de Glee yazdığınızda karşınıza çıkan sayfada bir yazı bulunmakta ama o da çok açıklayıcı değil ne yazık ki.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.