background img

The New Stuff

Ve Bloglovin Geldi Çattı

Merhaba değerli takipçilerim, sevgili okuyucularım...

Hepimizin artık bildiği gibi Temmuz'un ilk günü itibariyle GFC artık ulaşılmaz oluyor ve GFC üzerinden takip ettiğiniz bloggerların yazılarına ne yazık ki bakamıyor olacaksınız. Bu sebeple herkes ardı ardına Bloglovin açmaya devam ediyor.

Nasıl açacağınızı bilmiyorsanız, daha önce yazmış olduğum yazıda görsellerle birlikte anlatmıştım. Yazıma ''buradan'' ulaşabilirsiniz.

Zaten Bloglovin'e üyeliğinizi yapar yapmaz, GFC üzerinden şu an takip ediyor olduğunuz bloglar otomatik olarak orada da takibe devam ediliyor. Yani blogları tekrardan bulup da takibe alma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Fakat bu GFC kalktığında da devam eder mi bilmediğim için, elinizi çabuk tutup Bloglovin'e üye olup beni de takibe almanızı öneririm.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

 Yukarıdaki resme tıklayarak Bloglovin profilime ulaşabilirsiniz...

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Meraba Hasan ,
    Ben henüz çok yeniyim burada ve ne yapacağıma dair hiçbir şey bilmiyorum neredeyse .
    Mesela 'GFC' ne ?
    Ve tabi Bloglovin ?
    Peki an itibariyle ben ne yapmalıyım ?
    Yardımcı olursan çok sevinirim gerçekten .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. GFC, takibe aldığınız blogların yazdığı postları görebilmenizi sağlayan bir araç. Yani bir siteyi GFC aracılığıyla izlemeye alıyorsunuz ve o bloglara GFC sayesinde ulaşıyorsunuz. Örneğin, benim blogumun sağ tarafındaki izleyiciler '150' kişi. O kutucuk GFC.
      Bloglovin'e gelecek olursak da, GFC kalkacağı için takibe alacağınız veya almış olduğunuz blogların yazdığı postları artık Bloglovin'den takip etmeniz gerekecek. Onun dışında GFC'den bu bloglara ulaşamayacaksınız. Bu sebeple bir an önce Bloglovin'e üye olmanızı tavsiye ederim.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.