background img

The New Stuff

Mustafa Ceceli - İskenderun Konseri


Her yıl düzenlenen 5 Temmuz İskenderun Festivali geçmişten bugüne birçok sanatçıyı halkla buluşturdu. Her sene inanılmaz eğlenceli ve güzel bir ortam eşliğinde insanlar eğleniyor, yarışmalar düzenleniyor ve şenlikler yapılıyor.


Bu sene Festival sahnesine konuk olan ünlü isim de Mustafa Ceceli oldu. Sahne açılışını Vine fenomeni Halil Söyletmez yaptı. Ceceli, gecikmeli olarak çıksa da ve bir süre yuhalansa da sahneye çıktığı andan itibaren milleti eğlendirmeyi ve o gecikme süresini unutturmayı başardı.


En güzel ve en sevilen şarkılarını sahnede seslendiren Ceceli, darbuka çalarak sevenlerini yeri geldi güldürdü yeri geldi eğlendirdi. Ramazan şenliği ile birlikte Festival şenliği bir arada kutlandı ve inanılmaz bir kalabalık vardı. İğne atsanız yere düşmez tabiri somut bir hal almıştı resmen.

Geçen sene de Festival sahnesinde Göksel ve Hadise gibi isimler yer almıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.