background img

The New Stuff

Love is All You Need? - Kısa Film


Love is All Your Need, bugüne kadar beni etkileyen en başarılı kısa film diyebilirim.

Amerikan film festivallerinde birçok dalda aday olarak gösterilmiş bu kısa film, toplam 18 ödüle layık görülmüştür.

Filmin amacı, homoseksüel bireylerin küçük yaşta başlayan arkadaş ortamındaki dışlanmaları, yok sayılmaları ve hayatlarını cehenneme dönüştüren olayları tamamen ortadan kaldırabilmek. Homoseksüelliğin bir hastalık, bir tercih değil, bir yönelim olduğunu anlatabilmek.

Film, tamamen empati duygunuzu devreye geçirecek türden. Bu filmde homoseksüellerin değil, heteroseksüellerin olmadığı bir dünya var. Heteroların dışlandığı, onların yok sayıldığı bir dünya. Ve bu filmi izleyen birçok homofobik birey kendi kendine birçok soru yöneltecek diye düşünüyorum. Amacımız da bu aslında. Tabuları tamamen yıkıp, herkesin hayatına saygı göstermeyi öğretebilmek.

Sizden istediğim tek şey, bir 20 dakikanızı ayırıp, bu kısa filmi sonuna kadar izlemeniz. Özellikle homofobik bir bireysen sevgili okuyucum, lütfen ama lütfen bu filmi izle. Sen, dışlandığın ve yok sayıldığın bir dünyada yaşamak ister miydin?


2 yorum: Leave Your Comments

  1. Video acilmiyor. Cok sacma. Bu isi yapacaksan adam akilli yap kardesim. Yukarida filmi o kadar ovdun. Hevesimizi kursagimizda biraktin ya. Lanet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzgünüm ama sorun sizde, çünkü ben açtığımda video açılıyor. Flash player ya da ona benzer ayarlarınızı kontrol edin. Ve daha seviyeli konuşursanız sevinirim.

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.