background img

The New Stuff

Saklanmış - P.C Cast & Kristin Cast


Gece Evi Serisi, anne-kız olan P.C Cast ve Kristin Cast tarafından ele alınmış bir vampir romanı.

Çok fazla ve tuhaf tuhaf takıntıları olan birisiyimdir. Bir tuhaf takıntım da seri halinde oluşan kitapları okuyamamak. İstediğim de ilgim de olmuyor ve ''Hadi şu seriye başlayalım bakalım nasılmış?'' diyemiyorum. Tek bir kitapla her şey anlatılsın, bitsin, herkes mutlu mesut başka kitaplara başlasın düşüncesindeyim. Uzatmaktan yana asla değilim.

Fakat Gece Evi Serisi öyle olmadı. İlk defa bir seriye karşı bu takıntımı dile getirmedim. Şimdi de iyi ki getirmemişim diyorum çünkü bu seriyi okuduğuma hiç pişman değilim.

Normalde vampir konulu, fantastik kitaplar pek hoşlandığım tarzda değil. Gece Evi Serisi de her önüne gelenin vampir romanı yazdığı zamanlarda çıkmıştı. İyi ki de çıkmış, iyi ki de bu seriye başlamışım.

Serinin 10. kitabı olan Saklanmış'ı henüz bitirdim. Bir sonraki kitap için acayip derecede sabırsızlanıyorum. Çünkü diğer 9 kitapta olduğu gibi büyük bir merakta bıraktı beni. Umarım çok gecikmeden bir an önce yayınlanır ve alır, okurum.

P.C Cast ve kızı Kristin Cast, Gece Evi Serisi ile harika bir iş çıkarıyorlar.

Sanırım bu yorumlarımdan sonra ''Çok çok çok çok çoook beğendim, kesinlikle tavsiye ediyorum!'' cümlesini kurmama gerek yok, çünkü bu cümle şu an yazdığım yorumun içinde fazlasıyla bulunmakta. Yine de söyleyeyim: Bu seriye başlamadıysanız, kesinlikle başlamalısınız!

TANITIM BÜLTENİNDEN

IŞIĞIN OLDUĞU YERDE KARANLIK SAKLANAMAZ

Sonunda Zoey istediğini elde etmiş ve Vampir Yüksek Konseyi, Neferet'in gerçek yüzünü görmüştür. Bu sayede Zoey ve çemberi kendilerini ve çok sevdikleri okullarını her geçen gün biraz daha güçlenen karanlıktan korumak için yardım almaya başlamıştır. Güvensizlik tohumlarının filizlendiği ve karanlığın karmaşa yarattığı Gece Evi'nde herkesin birlik olması gerekmektedir ama bu, son derece zor görünmektedir... Gerilim gittikçe artarken Zoey ve çemberi karanlığın galip gelmesini çok geç olmadan engelleyebilecek midir? 

Gece Evi'nde kaos ve karmaşa sayısı artıyor...

Serinin ilk dokuz kitabı: 

- İşaret
- İhanet
- Seçilmiş
- Vahşi
- Av
- Baştan Çıkarılmış
- Yanmış
- Uyanmış
- Kader

3 yorum: Leave Your Comments

  1. Bende ilk üc kitabini okudum 4. evde duruyor. Hediye edilmisti, muhakkak okumaya devam edecegim. :)

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.