background img

The New Stuff

Güzel Çirkin / Yeni Dizi



Kış boyunca izlediğimiz dizilerin bazılarının son bulmasıyla, bazılarının ise sezona girmesiyle birlikte yaz döneminin yeni dizileri ekrana gelmeye başladı bu hafta. Geçtiğimiz Pazartesi günü ilk olarak Kanal D ekranlarında Güzel Çirkin adlı dizi başladı. Baş rollerini Naz Elmas ile Ali Sunal paylaşıyor. 



Naz Elmas'ı her zaman çok sevmişimdir. Haziran Gecesi'ndeki performansından sonra o kadar başarılı bir rolü olmadı fakat içten gelen bir sempatim var sanırım. Ali Sunal da İnsanlar Alemi'nden ve Güldür Güldür'den sevdiğim bir isim. Bu sebeplerle diziyi izlemek farz oldu diyebilirim.


Güzel Çirkin, komedi ağırlıklı bir dizi gibi görünüyor fakat bunun yanı sıra üzerinde taşıdığı bir duygusallık da var. Her iki türün de dengede tutulması hoşuma gitti. İlk bölümü de beğenerek ve sıkılmadan izledim. Verilen aralarda, aynı gün başlamış olan ve Star Tv'de ekrana gelen Benim Hala Umudum Var adlı diziye de göz attım fakat o kadar almadı beni içine. Güzel Çirkin, beğendiğim bir polisiye dizisi oldu.

Bu yorumlarımdan da anlaşılacağı gibi artık Pazartesi günleri TV'de izleyeceğim dizi belli oldu. Güzel Çirkin, yaz sezonunda izleyeceğim diziler arasında yerini aldı.

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Bende merak edip izledim. Açıkcası sıkılıp bırakmadım. Katili merak ettim. :)
    İkili olarak didişmeleri de hoş. sonları kesin kanka olurlar ya da sevgili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katili görür görmez ''Aha lan kesin bu servis şoförü'' falan dedim ve bence sevgili olacaklar. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.