background img

The New Stuff

Güneşi Beklerken / Yeni Dizi


Güneşi Beklerken adlı dizi de yeni başlayan diziler arasında. Bir gençlik dizisi olan Güneşi Beklerken'in oyuncu kadrosunda; Gökçe Yanardağ ve Emre Kınay dışında pek de tanınmış isimler yok. Yeni yüzlerin oldukça fazla bulunduğu bu dizi, dün itibariyle Kanal D ekranlarında gösterilmeye başladı.


Gençlik dizilerinde görmeye alıştığımız sahneler var yine. Konusu da bir o kadar bilindik aslında. Bursa'dan İstanbul'a taşınan bir anne ve kızı var. Zeynep, İstanbul'un en prestijli okuluna yazılır. Daha iyi bir eğitim almak için yazıldığı bu okulda, daha ilk günden hiçbir şey umduğu gitmez. 

Yeni gelen her öğrenciye yapılan şakaların daha ağırlarıyla yüzleşir Zeynep. Bunun sebebi de Zeynep'in de fazla asi ve kimseye pabuç bırakmayacak bir kişiliği olmasından kaynaklanıyor.


Daha ilk günden uğradığı o kadar şeye rağmen yine de pes etmemek için kendi kendine söz verip de ayakta duran bir karakter var karşımızda. Ve bana kalırsa Zeynep, kendisine yapılan her şeye mutlaka bir karşılık verecek ve dizi de bu doğrultuda ilerleyecek. 


Tabii dizimizde olmazsa olmazlarımızdan biri de aşk. İlk bölümdeki görünüşe göre soldaki çift ve sağdaki çift arasında büyük bir aşk olacakmış gibi duruyor. Tabii ne olacağı hiç belli olmaz, izleyip göreceğiz.

Yaz aylarında evde oturarak eğlenceli vakit geçirmek isterseniz, Salı günleri Güneşi Beklerken'i mutlaka izleyin derim.

12 yorum: Leave Your Comments

  1. dizi aslında kore dizisi olan BOF'un türk versiyonu olacaktı ki ismi bile öyle duyuruldu ilk başlarda ama sonradan adı ve senaryo değişmiş biraz ve tabi karakterlerde de az buçuk değişiklik var. eğer aşk üçgeni asıl diziye uygun olarak ilerlerse kerem ile zeynep arasında bir aşk olacak ama diğer çocukta zeynebi sevecek. ama diziyi uzatmak adına araya neler girer neler çıkar bilemiyorum . güzele benziyor şimdilik bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Kore dizisinden uyarlama olacağı hakkında bir bilgim yoktu, teşekkür ederim öncelikle bunu belirttiğiniz için. Onun dışında diziyi ben de beğendim doğrusu ve ilerleyen bölümlerde Kerem ve Zeynep arasında aşk olacağı ihtimali var aslında, bu benim de aklıma geldi bir ara. Bakalım artık. :)

      Sil
  2. reklamlarından dolayı benimde gözüme çarpan bir diziydi ve tabii bir de ben de duymuştum kore uyarlaması olacağını belki de bu yüzden merak ettim. Dün izlemedim ama şuan aklıma getirdiniz gidip izlym bari. Paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. boys over flowers dan alındı diye biliyorum. eger öyle olursa kerem kendisine karşı çıkan ilk kız olan zeynep'e tutulacak ama zeynep barıştan hoşlanacak. ama barışta kalbi başkasında. zamanla zeynep keremi sevdiğini anlayavak filan filan ama türk versiyon oldugundan ne kadar aynı durumlar olur bilinmez:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dediğiniz gibi Boys over Flowers'ın Türk versiyonu dizi. Sadece isim değişikliği uygulanmış. Aslında benim tahminimce de Kerem ve Zeynep'in arasında bir şey olacakmış gibi. Alışık olduğumuz bir görüntü zaten dizilerde. :)

      Sil
  4. Bir Kore dizisi olan BOF'a benzetmeye çalışmışlar ki,BOF enfes bir dizidir.Yine de çok az izlememe rağmen yazın vakit geçirilebilir diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  5. bence cok guzel bir dizi.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel ve bence herkesin izlemesi geren bir dizi.

    YanıtlaSil
  7. BOF dizisi super bi dizi.gunesi beklerken dizisinin senaristi kendisi itiraf etti zaten alinti oldugunu ancak ne kadar ugrassalarda BOFun aynisi olmayacakti.izleyenler bilir.

    YanıtlaSil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.