background img

The New Stuff

Attilâ İlhan Kompozisyon Yarışması

Merhaba arkadaşlar...

6'ncısı düzenlenen Attilâ İlhan Gençler Kompozisyon Yarışması'na ben de yazmış olduğum bir eserle katılımımı gerçekleştirdim. Şu an eserlerin tümü halk oylamasına açılmış durumda. Şartlar biraz zorlu ama ben her halükarda bana destek olacağınızı düşünüyorum.

Öncelikle şartları sıralamak istiyorum.

1- Ad/soyad, meslek ve telefon numarasını belirten her gerçek kişi, yaygın olarak kullandığı kişisel e-posta haberleşme adresinden oy gönderebilecektir.

2- Her seçmen tek oy hakkına sahiptir. Mükerrer ve sanal oylar tümüyle iptal sonucu doğuracaktır.

3- Her oy toplam 3 değişik eser seçimini kapsayacak şekilde, rumuz ve eser başlığı belirterek beğeni sıralamasında düzenlenmelidir. Az sayıda eser seçimi veya şartname dışı oylar geçersiz sayılacaktır.

3 maddeyi kısaca özetlemek gerekirse: Kullandığınız e-posta üzerinden, ilk maddede belirtilen bilgilerinizi belirtmeniz, yazmanız gereklidir. Tek oy hakkına sahipsiniz. Bir e-posta adresi üzerinden sadece tek mail gönderme hakkına sahipsiniz. Üçüncü maddeye gelecek olursak; gerekli bilgilerinizi yazdıktan sonra, beğendiğiniz 3 eseri, beğeni sıranıza göre yazmanız gerekecektir. 3 eserden az veya fazla eser seçmeniz ile oyunuz geçersiz sayılacaktır.

Ayrıca beğeni sıralamasına göre gireceğiniz bilgiler ise ''yazarın rumuzu ve eser başlığı'' şeklinde belirtmeniz gerekiyor. Örneğin benim rumuzum ''konuşankalem6126'' eser başlığım ''Endişelerin Perdesindeki Hayaller'' Yani bana oy atmak istiyorsanız yazmanız gereken şey:

''1- konuşankalem6126 - Endişelerin Perdesindeki Hayaller'' şeklinde olmalı. Ve bunun yanında ikinci ve üçüncü bir eser de seçip aynı şekilde yazmanız gerekecektir.

Ben de blogumun adıyla yani ''konuşankalem'' rumuzu ile 1.e bölümünde yer almaktayım. Oy atmayı, destek olmayı isterseniz çok sevinirim.

Eserlerin bulunduğu adres için tık tık.

Mailinizi göndereceğiniz adres: oylama@aibskv.net

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Başarılar dilerim, öncelikle. Oylama şu an müsait değilim ama sonra bakmak istiyorum. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Düşünüyor olmanız bile mutlu etti beni. :)

      Sil

Fotoğrafım
Edirne, Ayşekadın, Türkiye
19 Ocak 1996, İskenderun doğumlu. Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu. 13 yaşından beri blogger. 2012 Hürriyet Bumerang Ödülleri'nde En Uyumlu site üçüncülüğüne hak kazandı. İlk kitabı İkinci Kadının Hikâyesi ise Temmuz 2016 yılında basıldı. Tüm kitabevleri ve online kitapçılarda satışta.